Asociatyvi nuotrauka.

Įvairūs

 Kaip išsirinkti kokybišką kosmetologinį gultą?

Pacientų patogumas procedūros metu priklauso nuo kosmetologinio gulto patogumo. Todėl tikrai verta išsirinkti tokį gultą, kuris bus patogus ir klientui, ir kosmetologei.

Klientas kėdėje  praleidžia, vieną ir net daugiau valandų. Jei jam buvo nepatogu, nutirpo galūnės ir nugara, procedūra gero įspūdžio nepaliks ir kaži ar jis norės pas jus sugrįžti. Kosmetologei taip pat lengviau dirbti, kai gultą lengva pritaikyti pagal individualius poreikius. Meistras turi ilgai išbūti vienoje pozicijoje, o tai visai nenaudinga sveikatai. Todėl padėties ir pasvirimo kampo keitimas yra svarbus veiksnys renkantis tinkamą kosmetologinį gultą.

Gulto pasirinkimas pagal jo valdymą

  • Pigiausias variantas. Šios parinkties reguliavimas vyksta prieš klientui užimant patogią padėtį ant gulto. Gultas reguliuojamas rankiniu būdu.
  • Technologinė versija su hidrauliniu reguliavimu, kuris sklandžiai nuleidžia arba pakelia gultą. Valdomas nuotolinio valdymo pulteliu arba kojiniu valdymu.
  • Valdomas nuotolinio valdymo pulteliu arba kojiniu valdymu.

Reguliavimas gali būti atliekamas kartu su klientu, kuris pagreitina procesą ir leidžia pasiekti optimalią poziciją.

Kosmetologinį gultą patartina rinktis pagal klientų srautus. Esant didelei apkrovai, tinka elektrinis modelis. Tokią kėdę galima greitai ir lengvai transformuoti, pasirenkant tinkamą, patogią klientui padėtį. Daugiau apie tokių gultų privalumus rasite https://www.groziui.lt/kosmetologijai/baldai/kreslai

Medžiaga

Aukštos kokybės kvėpuojanti eko oda yra puikus pasirinkimas apmušalams. Ši medžiaga tarnaus ilgai ir laikui bėgant nepakeis spalvos dėl nuolatinio dezinfekavimo priemonių naudojimo. Prieš ir po kiekvienos procedūros gulto paviršius turi būti apdorotas specialia dezinfekavimo priemone. Apmušalų medžiaga turi būti kokybiška, atspari dažams ir plovimui.

Matmenys

Gulto matmenys yra svarbus kriterijus renkantis grožio kėdę. Nesvarbu, kokios procedūros bus atliekamos, sveikatinimo ar grožio procedūros, gulto dizainas turi būti stabilus ir turėti optimalius matmenis. Standartinis aukštis yra 70-90 cm. Jei meistro ūgis aukštas, kėdė turėtų pakilti iki 90 cm aukščio. Rekomenduojamas sėdynės plotis 69-90 cm, bet yra modelių su platesne sėdyne. Optimalus ilgis ne mažesnis kaip 200 cm. Maksimali apkrova 206-260 kg.

Spalva

Renkantis spalvą svarbu yra spalvų gama biuro interjere. Universalus variantas būtų neutralios spalvos gultai.  Ir nebūtinai balta, galima rinktis iš smėlio arba pilkos spalvos atspalvių.

Reklama

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas