Asociatyvi nuotrauka.

Kriminalai

Smogė beisbolo lazda, kumščiu, papurškė dujų…

Birželio 24-ąją, apie 23.30 valandą, Ukmergėje vyrui (g. 1991 m.) atidarius buto duris, jam žinomas 43 metų asmuo beisbolo lazda sudavė smūgį į viršugalvį, po to kitas vyras (g. 1989 m.) kumščiu smogė į veidą. Grumtynių metu visiems išėjus į kiemą, moteris (g. 1986 m.) nukentėjusiajam dar papurškė į veidą ašarinių dujų.

Į policiją po šio incidento kreipėsi ir kiti įvykio dalyviai. Jie nurodė kitas aplinkybes, aiškino, jog daugiabučio namo laiptinėje konflikto metu vyras (g. 1991 m.) sudavė apie tris kartus kumščiu į galvos sritį kitam vyrui (g. 1989 m.), muštynės tęsėsi ir išėjus į lauką.

Dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 140 str. 1 d.

Birželio 25-ąją, apie 8.45 valandą, Lyduokių miestelyje, namuose kilusio žodinio konflikto metu moteris (g. 1939 m.) rankoje laikytu metaliniu strypu vieną kartą trenkė savo vyrui (g. 1935 m.) į veidą. Dėl suduoto smūgio sutuoktinis patyrė fizinį skausmą, ant veido atsirado kraujosruva ir kirstinė žaizda. Po medikų apžiūros Ukmergės ligoninės Priėmimo-skubiosios pagalbos skyriuje, nukentėjusysis paleistas į namus. Žmona ir vyras konflikto metu buvo blaivūs. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 140 str. 2 d.

Tą pačią dieną, apie 18 valandą, Siesikų seniūnijos Belazariškų kaime neblaivūs konfliktavo 74-erių motina (nustatytas 2,15 promilės girtumas) ir 52-ejų sūnus (nustatytas 2,42 promilės girtumas). Pastarasis šepečiu, skirtu grindims šluoti, trenkė gimdytojai bei sukėlė jai fizinį skausmą. Dėl smurto artimoje aplinkoje taip pat pradėtas ikiteisminis tyrimas.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas