Asociatyvi nuotrauka.

Kriminalai

Gesino gaisrus, gelbėjo žmones ir gyvūnus

Birželio 20-ąją Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnyba vyko į Dobilų g. Gelbėtojai ištraukė po automobilio variklio dangčiu įstrigusį kačiuką. Tokio pat kvietimo sulaukta ir birželio 26-ąją. Kitas katinas išgelbėtas Vidiškių seniūnijos Šventupės kaime.                  

Birželio 21-ąją Deltuvos seniūnijos Sarapų kaime iš kanalizacijos šulinio ištrauktas įkritęs šuo.

Birželio 21-ąją ir 22-ąją gelbėtojai vyko į Pabaisko seniūnijos Rakaučiznos kaimą ir Siesikų seniūnijos Bitinų kaimą šalinti ant važiuojamosios kelio dalies nuvirtusių medžių.

Birželio 22-ąją ugniagesių pagalbos prireikė žmogui, kuris sugedus autobokšteliui Vasario 16-osios gatvėje buvo įstrigęs maždaug 12 metrų aukštyje.

Birželio 24-ąją gaisrininkams pranešta, kad Vidiškių seniūnijos Šventupės kaime  dega plastikinis šiukšlių konteineris.

Birželio 26-ąją Taujėnų seniūnjijos Lėno kaime 100 arų plote išdegė žolė. Tą pačią dieną gautas pranešimas apie gaisrą Vidiškių miestelyje. Atvykus iš automobilio BMW E36 variklio skyriaus rūko dūmai. Apdegė variklio skyrius ir priekinis žibintas.

Taip pat praėjusią savaitę gelbėtojai padėjo medikams nunešti ligonį iš buto ketvirtame aukšte į greitosios medicinos pagalbos automobilį. Pagalba suteikta medikams ir policijai patenkant į namą Pabaisko seniūnijos Mažeikiškių kaime.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas