Asociatyvi nuotrauka.

Nuomonių telefonas

Prekybos centre pasigedo tualeto

Loreta EŽERSKYTĖ

 

„Birželio 13-ąją, apie 14.30 valandą, su svečiais, atvykusiais iš kito miesto, lankėmės IKI prekybos centre. Vienam mano svečiui prireikė skubiai pasinaudoti tualetu. Tačiau kai norėjome pakilti į antrą aukštą, kur jis įrengtas, mums darbuotojai užtvėrė kelią. Paaiškino, jog tualetas yra skirtas prekybos centro personalui, o ne pirkėjams. Mums buvo pasiūlyta keliauti į mieste esantį viešąjį tualetą. Man, kaip ukmergiškiui, dėl to buvo didelė gėda, tačiau nieko kito neliko, kaip palikti prekybos centrą ir skubiai ieškoti kito arčiausiai esančio tualeto. Galbūt būtų suprantamas toks parduotuvės darbuotojų elgesys – neleisti pašalinių į administracines patalpas – karantino metu. Kita vertus, kuo dėti pirkėjai, kad šioje parduotuvėje tualetas yra įrengtas ne šalia prekybos salės, o antrame aukšte, kur įsikūrusi administracija…“ – patirta nuoskauda dalijosi ukmergiškis.

UAB PALINK Komunikacijos vadovė Vaida Budrienė atsiprašė už šią situaciją ir paaiškino, jog pirkėjams skirto tualeto minėtoje parduotuvėje IKI nėra.

„Tačiau visą laiką paprašius tėveliams su mažais vaikais, senjorams bei kitiems leidžiama pasinaudoti parduotuvės darbuotojams skirtu tualetu“, – patikino vadovė.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Aaa :
    As tai iki pasigendu automatiniu savitarnos kasu.
  • fff :
    uzsienyje niekur tokio dydzio prekybos centruose nerasi tualeto :( tik tokio tipo kaip akropolis.
  • skaitytojas :
    Vadinasi, ne visą laiką paprašius, leidžiama pasinaudoti tualetu, jei yra šis straipsnis...

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas