Asociatyvi nuotrauka.

Aktualijos, Naujausi

Remonto darbų pradžia nukeliama

Birželio pradžioje rajono savivaldybė skelbė, jog numatyta, kad Vilniaus gatvės dalies (nuo sankirtos su Vytauto g. iki tilto per Šventąją) kapitalinio remonto I etapo darbai prasidės nuo birželio 15 dienos. Dabar paaiškėjo, jog kelio rekonstrukcija nukeliama į birželio pabaigą, nes užsitęsė archeologiniai tyrimai, kurie būtini prieš pradedant mechanizuotą žemės kasimą. Tad Vilniaus gatvės atkarpoje nuo sankirtos su Vytauto g. iki tilto per Šventąją bei pačiu tiltu transporto eismas dar nebus uždraustas daugiau nei dvi savaites.

Darbų užsakovas – Lietuvos automobilių kelių direkcija – sutartį dėl valstybinės reikšmės krašto kelio Nr. 115 Ukmergė–Molėtai rekonstravimo ruože nuo 0 km iki 0,377 km yra pasirašęs su UAB „Fegda“.

Projekto rangovas pranešė, kad darbus objekte numato pradėti paskutinę šio mėnesio savaitę, birželio 27–30 dienomis.

Rekonstruojamame gatvės ruože pradėjus darbus, transporto priemonių eismas iš Užupio į miesto centrą ir iš miesto centro į Užupį bus nukreiptas apylanka – magistraliniu keliu A2 Vilnius-Panevėžys. Tačiau pėstieji ir dviratininkai tiek tiltu, tiek tvarkoma Vilniaus g. dalimi judėti galės.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • maniau :
    kaip visada bus nekalta pabaiga, kaip visada Ukmergėje, o čia naujiena- nukėlė pradžia. gal nujauciate kodėl?

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas