Nuomonių telefonas

Žaidimų aikštelėje būti draudžiama

Nijolė STUNDŽIENĖ

Sulaukėme elektroniniu paštu atsiųsto laiško, kurio autorius klausė, kas buvusio karinio miestelio teritorijoje įrenginėjo vaikų žaidimų aikštelę, kiek tai atsiėjo, ar visi įrenginiai atitinka reikalavimus. Šie klausimai ukmergiškiui kilo po to, kai lankydamasis su vaiku toje aikštelėje pastebėjo, kad vienas iš batutų pilnas vandens. Tiksliau, šokinėjant iš jo tyška vanduo. Todėl skaitytojas suabejojo šių įrenginių kokybe.

Rajono savivaldybės administracijos Urbanistikos ir infrastruktūros skyriaus vedėjas Tadas Balžekas informavo, kad buvusio karinio miestelio teritorijoje dar nėra pabaigti visi projekte numatyti statybų darbai, tad šioje statybvietėje vaikščioti bei kažką veikti – draudžiama.

„Jei yra vandens, tai nereiškia, kad įrenginys blogas. Taip atsitiko todėl, jog po gausaus lietaus vanduo nespėjo įsigerti į gruntą. Visi minėtoje aikštelėje esantys įrenginiai yra sertifikuoti ir atitinka saugumo reikalavimus“, – teigė vedėjas.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Xe :
    Ten batutas kur...asfalte??? Tikrai atrodo saugiai - vaikui kristi galva i asfalta. Nebuvau ten ir is foto sunku nustatyti bet labai tikiuosi,kad ten aplink batuta kokia speciali paminkstinta danga - o ne asfaltas.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas