Meras R. Janickas įstaigos direktorei G. Rinkevičienei įteikė miesto vėliavą.

Aktualijos, Naujausi

„Saulutė“ mini 50 metų jubiliejų

Daiva ZIMBLIENĖ

Rajono savivaldybės administracijos Informacinių technologijų ir viešųjų ryšių skyriaus vedėjo pavaduotoja

 

Ukmergės vaikų lopšelis-darželis „Saulutė“ pasitinka solidų veikos jubiliejų – mažieji ukmergiškiai šioje švietimo įstaigoje ugdomi jau 50 metų. Jubiliejaus proga „Saulutės“ bendruomenę ketvirtadienį pasveikino rajono savivaldybės meras Rolandas Janickas, administracijos direktoriaus pavaduotoja Dalė Steponavičienė, Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjo pavaduotoja Lolita Gerulskienė.

„Vaikų lopšelio-darželio „Saulutė“ šeima – didelė ir graži. Tai vaikučiai, auklėtojos, padėjėjos, virėjos ir visas personalas su direktore priešakyje. Ar pastebite, kai tik susirenkate visi kartu ir pradedate džiaugtis, danguje pasirodo saulutė. Noriu pasveikinti visą darželio bendruomenę su gimtadieniu bei padėkoti už vieną iš sudėtingiausių ir sunkiausių darbų – darbą su vaikais. Visa jūsų darželio aplinka atspindi čia dirbančių žmonių nuoširdumą, jūs esate gerasis pavyzdys, kaip nuosekliai, kantriai ir atsakingai ugdyti mažąsias asmenybes“, – sveikindamas įstaigos bendruomenę sakė meras R. Janickas.

Savivaldybės atstovai į „Saulutės“ gimtadienį atvyko ne tuščiomis – įstaigos vadovei Gvidai Rinkevičienei įteikė gėlių puokštę, vaikams – didžiulį saldainių saldainį, o visai bendruomenei skyrė lėšų įsigyti modernų šiltnamį bei Ukmergės miesto vėliavą.

Taip pat „Saulutės“ bendruomenę pasveikino ir buvusi ilgametė šios įstaigos vadovė Zita Šembergienė.

Susirinkusiuosius savo nuotaikinga muzikine programa linksmino žavusis kapitonas Flintas (Saulius Vilius Bartaška).

AUTORĖS nuotraukos

Vaikus linksmino kapitonas Flintas.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas