Kęstučio aikštėje esančioje stovėjimo aikštelėje birželį turėtų atsirasti naujas kelio ženklas su papildoma lentele.

Naujausi, Nuomonių telefonas

Neįgaliųjų transportui skirtą stovėjimo vietą žada įrengti

Loreta EŽERSKYTĖ

 

Į redakciją kreipėsi laikraščio skaitytojas Kazys. Jis sakė, kad yra neįgalus, turi tik vieną koją. Ukmergiškis naudojasi Šiaulių banko Ukmergės klientų aptarnavimo skyriaus, esančio Kęstučio a. 7, paslaugomis. Judėjimo negalią turintis žmogus skundėsi, jog prie banko pastato nėra nė vienos neįgaliųjų transportui skirtos stovėjimo vietos.

„Į šį banką neretai atvyksta negalią turinčių klientų, jie visi susiduria su šia problema. Kadangi bankas įsikūręs miesto centre, labai sunku arti rasti vietą palikti transporto priemonę“, – bėdojo ukmergiškis.

Jo manymu, pasirūpinti, kad problema būtų kuo greičiau išspręsta, turėtų ne vien Šiaulių bankas, bet ir rajono savivaldybė.

Susisiekus su Šiaulių banku, netrukus gavome Pardavimų, rinkodaros ir komunikacijos departamento Komunikacijos grupės vadovės Monikos Rožytės atsakymą: „Mums svarbu, kad Klientų aptarnavimo skyriai būtų įsikūrę patogiose ir klientams prieinamose vietose. Ukmergės skyrius įsikūręs pačioje miesto širdyje, kad ukmergiškiai ir miesto svečiai galėtų lengvai rasti ir pasiekti mūsų paslaugas. Tačiau aplink esančios stovėjimo aikštelės bankui nepriklauso, todėl jų kontroliuoti negalime.

Vis dėlto, Šiaulių bankas, atsižvelgdamas į klientų lūkesčius, inicijavo prašymą Ukmergės rajono savivaldybės administracijai dėl neįgaliųjų vietos paženklinimo aikštelėje ir sulaukė teigiamo sprendimo. Kelio ženklo su papildoma lentele įrengimą organizuos rajono savivaldybės administracija.“

Rajono savivaldybės administracijos Viešosios tvarkos ir aplinkosaugos skyriaus vedėjas Aidas Dutkus pridūrė, kad neįgaliesiems skirta stovėjimo vieta šalia Šiaulių banko turėtų būti įrengta birželio mėnesį.

AUTORĖS nuotrauka

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas