Naujausi, Nuomonių telefonas

Darbai taip ir nebaigti?..

Nijolė STUNDŽIENĖ

„Nuomonių telefonu“ skambinęs vyriškis kalbėjo apie Utenos gatvėje, prie naujai nutiesto tiltelio, laiptelių, jungiančių Pilies parką su piliakalnio prieigomis, paliktas statybines atliekas, žemes ir kitas atliekas. „Suprantu, kad toje vietoje buvo įrenginėjamas takelis nuo Vilniaus gatvės, tačiau statybininkų jau nesimato nuo rudens. Jei darbai baigti, tai gal ir statybines atliekas reikia susirinkti. Artėja miesto šventė, prie piliakalnio vyks įvairūs renginiai, vaikščios žmonės, negražu, kai taip viskas išmėtyta“, – akivaizdžia netvarka piktinosi šios gatvės gyventojas.

Skaitytojo išsakytas pastabas perdavėme rajono savivaldybės administracijos direktoriui Dariui Varnui. Jis pažadėjo pasidomėti situacija. Taip pat gavome Informacinių technologijų ir viešųjų ryšių skyriaus vedėjo pavaduotojos Daivos Zimblienės atsakymą. Jame teigiama, kad darbus vykdęs rangovas – UAB „Losrita“ – šiuo metu taiso defektus ir žadėjo iki Miesto šventės sutvarkyti minėtą vietą, kad gyventojai galėtų saugiai bei ramiai naudotis praėjimu ir tilteliu.

AUTORĖS nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Kin dza dza :
    :)))))). Jau gali ir garadoke Doresta brokus pradėti taisyti kol nedingo numetę darbų, planai gražūs, bet kokybė katastrofa, suolai prisukti varžteliais į trinkeles, šiukliadėžes laikantys ilgasriegiai sukalti į skaldą, šaligatviai atrodo kaip ant arimo sudėti, jau kreivi ir žolė želia.....
  • Xe :
    Dar net nespejo atlikt darbu - o jau taiso defektus.🤣🤣🤣🤣 Darbu kokybe kalba pati uz save🤣🤣🤣🤣
  • **** :
    Nieko naujo ... 6 palatoj

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas