Rajono ir darbus atlikusios įmonės vadovai pasodino kalninę pušį.

Aktualijos, Naujausi

Atidaryta naujoji žiedinė sankryža

Daiva ZIMBLIENĖ

Rajono savivaldybės administracijos Informacinių technologijų ir viešųjų ryšių skyriaus vedėjo pavaduotoja

 

Gegužės 12-ąją po rekonstrukcijos atnaujintas eismas svarbioje Kauno ir Žiedo gatvių sankirtoje ties prekybos centrais „Senukai“ ir „Maxima XX“. Čia žiedinę sankryžą įrengusi UAB „Ukmergės keliai“ transporto eismą paleido ketvirtadienio rytą.

Trečiadienį rajono savivaldybės meras Rolandas Janickas ir administracijos direktorius Darius Varnas kartu su UAB „Ukmergės keliai“ direktoriumi Andriumi Latviu, direktoriaus pavaduotoju Raimondu Andronavičiumi, statybos vadovu Aidu Vaitkūnu ir darbų vadovu Valdu Jaskulevičiumi šio projekto užbaigimo proga atliko simbolinį veiksmą – sankryžos vidinėje teritorijoje, vadinamoje „saloje“ pasodino kalninę pušį.

Pagal UAB ,,Urban line“ parengtą projektą „Susisiekimo komunikacijų paskirties statinių Kauno g. ir Žiedo g. atkarpų rekonstravimas, įrengiant žiedinę sankryžą“ rangos darbai startavo praėjusių metų rugpjūčio 30 dieną.

UAB „Ukmergės keliai“ įrengė 2 tūkst. 818 kv. m važiuojamąją dalį – asfaltbetonio dangą, 176 kv. m dviračių taką iš asfaltbetonio dangos, paklojo 450 kv. m šaligatvį iš betoninių trinkelių. Sankryžos „saloje“ pasodinta daugiamečių plunksninių ašuočių, kalninių pušų, gulsčiųjų kadagių ir kitų dekoratyvinių augalų.

AUTORĖS nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Aš :
    Pritariu. Šilo mokyklos danga nieko gero. Banguota,kas labai jaučiasi važiuojant paspirtuku ar dviračiu. Daug įtrūkimų... Tikimės kad bus sutvarjyti defektai. nebūna buvo asfaltuoti kai buvo šalta,galima buvo palaukti. Tėveliai savo lepunėlius prie gatvės gali paleisti nieko nenutiks...
  • Įvaizdžio specialistas :
    Čia Meras aiškiai pergudravo savo jaunesnį kolegą, laiku perėmė kastuvą į savo rankas ir plačia šypsena pozuodamas sustingo prieš fotoobjektyvą. Tuo tarpu administracijos direktorius , turėdamas žymia menkesnę viešųjų ryšių praktiką, nuotraukoje liko beveik neatpažįstamas. Tai statybų laurai kaip ir jau aišku kam...
  • Jo jo :
    Būtu senai pabaigta. Valdžia parodė pavyzdį kaip reikia dirbti:: du dirba, kiti žiūri :-)
  • Nu jo :
    Uz tat i sasiuvinuka surinko grynais, proporcingai busto plotui... Dabar nei pinigu nei kokybes! Kreipkites i teisma! Gal pades ... nuo durnumo vaistu gi nera. Investuot i valstyves zeme...
  • Aa :
    Nepatogu dabar ivaziuoti i degaline ir isvaziuoti is senuku. Sustatykit bent zenklus kokius kad zmones nesuktu. Taksistas kai vare maciau per visas istisines ir nuvare.
  • Aš :
    Su žiedu viskas gerai, bet kokios būklės naujai nutiesta gatvė prie Šilo mokyklos. Danga sutrūkinėjusi ir išsibangavusi. Įdomu, ar priduota eksploatuoti, ar ne? Padaryta nekokybiškai,pastebi einantys pavaikščioti sveikatingumo taku. Prie autobusų stotelės likęs gal 15 kv. m plotas užpiltas skalda ir sutankintas, matyt pinigų nebeužteko.
  • 🤭🤭🤭 :
    va svarbu foto....čia esme
  • //// :
    O kur replika replikuojanti?

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas