Asociatyvi nuotrauka.

Kriminalai

Gelbėtojai gesino žolę, ištraukė dvi skenduoles

Praėjusią savaitę ugniagesiams vis dar teko gesinti degančią žolę. Balandžio 27-ąją Taujėnų miestelio Draugystės gatvėje žolė degė 15 arų plote.

Balandžio 29-ąją gesinti tokio paties gaisro gelbėtojai skubėjo jiems įprastu adresu – į Ukmergėje esančią S. Daukanto gatvę. Gautas pranešimas, kad „žolė dega prie daržų, apie 20 metrų nuo pastatų“. Išdegė apie 12 arų žolės ir krūmų.

Tą pačią dieną pranešta, kad Klevų gatvėje, vieno aukšto mūriniame name, dūmtraukyje dega suodžiai. Patalpose dūmų detektorius nebuvo įrengtas.

Balandžio 30-ąją žolė degė Veprių miestelio Pušyno gatvėje. Ugnis nusiaubė 3 arų plotą. Taip pat šeštadienį Deltuvos seniūnijos Sarapų kaimo Lino 6-ojoje gatvėje žolė išdegė 150 arų plote.

Balandžio 26-ąją gelbėtojai ištraukė dvi galimai nuskendusias moteris. 8.14 valandą pranešta, kad Šventosios upėje galėjo nuskęsti moteris. Gelbėtojai valtimi plaukė nuo Ukmergės miesto iki Leonpolio kaimo. Kūnas rastas upėje, užsikabinęs už šakos.

20.24 valandą gautas pranešimas, kad Deltuvos seniūnijos Leonpolio kaime, Šventojoje, netoli nuo kranto, pastebėtas skenduolis. Atvykę gelbėtojai nurodytoje vietoje iš upės ištraukė moters kūną.

Balandžio 29-ąją gelbėtojų pagalbos prireikė patekti į butą, esantį Pivonijos gatvėje, trečiame aukšte. Įtarta, kad viduje užsirakinusiam žmogui sutriko sveikata. Atvykę ugniagesiai kopėčiomis pasiekė trečią aukštą ir per langą įlipo į butą. Įleisti medikai ir policija.            

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas