Asociatyvi nuotrauka.

Įvairūs

Aistringi santykiai: kaip juos išsaugoti?

Įsimylėjus atrodo, kad romantiški santykiai tęsis amžinai. Tačiau, praėjus kiek laiko, suprantama, kad aistra atvėso. Poros dažnai tampa priklausomos nuo pirmųjų praleistų akimirkų. O vėliau geismo liepsna nebėra kurstoma. Partneris (-ė) tampa nebe toks įdomus (-i) kaip anksčiau. Norite to išvengti? Tuomet pateikiame jums pasiūlymų, kaip reikėtų puoselėti aistringus santykius.

Palaikyti kuo didesnį intymumą

Tiek fizinis, tiek emocinis intymumas yra svarbus poros santykiuose. Emocinis intymumas leidžia partneriams išreikšti savo jausmus, padeda pažinti kitą asmenį. Tačiau ilgalaikiuose santykiuose fizinė aistra dingsta žymiai dažniau. Yra daug fizinio intymumo formų, kurios gali suartinti du žmones, pavyzdžiui, masažas, bučiniai, laikymasis už rankų. Seksualūs apatiniai – taip pat vienas iš būdų. Jie gundo partnerį, įaudrina jo vaizduotę. Tokių aistros skatinimo priemonių galite rasti internetinėje parduotuvėje Romantika.

Užsiimti abiem patinkančia veikla

Įsivaizduokite, kad du žmonės yra aistringi keliautojai. Jie kartu išvažiuoja į egzotinę šalį, ten patiria daugybę išbandymų ir netikėtumų. Visgi svarbiausia, kad juos patiria kartu. Tuomet pasidaro įdomi ne tik lankoma šalis, bet ir šalia esantis žmogus. Bendra, jums abiem patinkanti veikla gali atverti nežinomą partnerio (-ės) pusę. Mylimasis tampa įdomus ir viliojantis, todėl norisi jį pažinti iš naujo.

Išmokti būti su savimi

Jeigu žmogus nemoka būti pats su savimi, santykiuose jam bus dar sunkiau. Labai svarbu, kad abu partneriai suvoktų savo norus. Tokiu atveju atgaivinti ir toliau bandyti išsaugoti aistrą santykiuose tampa lengviau. Kai žmogus žino, ko nori, siekti konkrečių tikslų tampa paprasčiau, ar ne? Na, o jei pastebite polinkį atsiriboti nuo savo partnerio (-ės), pabandykite paklausti savęs, kodėl taip jaučiatės.

Santykiai yra kupini uždavinių. Aistros dingimas poroje gali išgąsdinti. Kyla klausimas: kodėl taip atsitiko? Visgi verta prisiminti, jog poros problemos yra normalus dalykas. Gali būti daugybė priežasčių, kodėl santykiai tapo nebeaistringi. Kai abu partneriai supranta turintys tokią problemą, ją išspręsti būna lengviau. Žinant to priežastis ir remiantis pateiktais patarimais, išsaugoti aistringus santykius tikrai įmanoma.

Reklama

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas