Asociatyvi nuotrauka.

Sveikata

4 priežastys, kodėl verta rinktis riebalų nusiurbimą

Daugelis žmonių susiduria su tam tikrais išvaizdos kompleksais, kurie trukdo pilnavertiškai mėgautis gyvenimu. Liposakcija – tai vis labiau populiarėjanti estetinės chirurgijos procedūra, kurios metu nusiurbiami kūno riebalai. Šiame straipsnyje apžvelgsime pagrindines priežastis, kodėl inovatyviose klinikose atliekama operacija pasirenkama vis drąsiau ir kodėl neverta baimintis kelionės pokyčių link.

1. Saugi procedūra

Riebalų nusiurbimas (profesionalioje klinikoje) yra saugi procedūra, kuri atliekama taikant vietinę arba bendrinę nejautrą. Procedūros vietose į kūną įšvirkščiamas skystis, kuris anestezuoja ir suskaido riebalines ląsteles. Tuomet į pjūvį įkišamas mažas vamzdelis, kuriuo išsiurbiami pertekliniai riebalai. Pasibaigus procedūrai, pjūviai paliekami gyti neužsiūti arba yra „sukabinami“ keliais dygsniais.

Svarbu pasirinkti profesionalią chirurgijos kliniką, kurioje dirbantys savo srities profesionalai užtikrins sklandžią ir kokybišką operaciją. Esate pasiruošę pokyčiams, tačiau trūksta informacijos? Plačiau apie procedūrą, jos eigą, rezultatus pasakoja SV Plastic plastinės chirurgijos centras.

2. Pašalinama didžioji dalis riebalų ląstelių

Vienas iš pagrindinių procedūros privalumų – pašalinami kone visi pertekliniai riebalai. Tačiau reikia atminti, kad riebalai gali atsirasti ir kitose kūno vietose, kuriose jų buvo mažiau. Sugijus po operacijos patariama palaikyti fizinį aktyvumą, reguliariai, sveikai maitintis. Tai paspartins gijimo procesą, palaikys odos elastingumą ir leis pasiekti efektyvesnius plastinės operacijos rezultatus.

3. Pagerinama sveikata

Kone visi žinome – norint jaustis išties gerai, reikia atsižvelgti į rekomenduojamą kūno masės indeksą. Procedūros metu pašalinus perteklinį riebalų sluoksnį, ne tik padailinamos kūno linijos, bet ir sumažinamas paciento svoris. Svarbu paminėti, kad vienos operacijos metu maksimaliai gali būti nusiurbta iki 4 litrų riebalinio audinio.

4. Padidinamas pasitikėjimas savimi

Galiausiai, atsakingai laikantis pooperacinės priežiūros nurodymų, po tam tikro laiko daugelis pacientų atvirauja – sugrįžo didesnis pasitikėjimas savimi. Dažniausiai riebalinis audinys šalinamas nuo pilvo, sėdmenų, šlaunų, pasmakrės, kaklo. Padailinta figūra suteikia daugiau komforto judant, užsiimant įvairiomis fizinėmis veiklomis. Žinoma, ir kūno linijos dailesnės. Galima sakyti, kad išvaizdos ir sveikatos būklės pokyčiai leidžia visapusiškai mėgautis gyvenimo kokybe.

Taigi, riebalų nusiurbimo procedūra – vienas iš efektyviausių būtų padailinti kūno linijas, kai norimo rezultato, atrodo, nepavyksta pasiekti nei palaikant tinkamą fizinį aktyvumą, nei atitinkamai maitinantis. Srities ekspertai primena, kad tai yra sveikesnio gyvenimo būdo pasirinkimas. Toliau teks stengtis savarankiškai – judėti, išlaikyti subalansuotą mitybą.

Reklama

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas