Asociatyvi nuotrauka.

Nuomonių telefonas

Vairuotojai laksto kaip pasiutę

Nijolė STUNDŽIENĖ

Laikraščio skaitytojas, skambinęs „Nuomonių telefonu“, klausė, ar vykdoma automobilių greičio matavimo kontrolė Paupio gatvėje. „Joje leistinas važiavimo greitis – 30 km per valandą, bet vairuotojai laksto kaip pasiutę. Gal reikėtų, kad čia pabudėtų policija? Kam tuomet šis ženklas, jei jo niekas nepaiso?“ – svarstė vyriškis.

Vilniaus apskrities VPK Ukmergės rajono policijos komisariato Reagavimo skyriaus viršininkas Vladas Butkus padėkojo už išsakytus pastebėjimus.

„Policijos patruliai atkreips dėmesį į automobilių eismą Paupio gatvėje. Taip pat artimiausiu metu bus įvertintos galimybės šioje gatvėje pastatyti „trikojį“, – pažadėjo V. Butkus.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Dalia :
    Ukmergeje policijai nusispjaut ant visko.
  • Aliooo :
    Pirma masinas patraukit nuo kelio. Turit nuosavus kiemus ir metot ant gatves... Trukdot tiek vairuotojams,tiek dviratininkams ir tt... Ereliai vaziuoja dideliais greiciais,stengiasi isvengti suliniu,iki avarijos vienas zingsnis.
  • Dalia :
    Tas pats Zalgirio gatveje. Greitis 20km/h, bet niekas jo nesilaiko. Negi sunku pastatyti "trikoji". Prasem ne karta, bet niekam tai nerupi...
  • Janina :
    zenklai yra ir Piliakalnio gatveje ,kad negalima statyti prie piliakalnio,bet nereguoja nei zmones, nei policija,pravaziuoja ir tiek

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas