Nuomonių telefonas

Tvarkant skverą apie seną stulpą niekas nepagalvojo

Nijolė STUNDŽIENĖ

  Į redakciją skambinęs laikraščio skaitytojas džiaugėsi Klaipėdos-Vasario 16-osios gatvių sankryžoje gražiai, skoningai sutvarkytu parku. Tačiau vyriškis sakė nesuprantantis, kam prie automobilių stovėjimo aikštelės, esančios sukant į P. Cvirkos gatvę, buvo paliktas senas, neaiškios paskirties cementinis stulpas.

„Pastebėjau, kad ant jo pritvirtintas kažkoks skydelis, matyt, elektros, bet gal buvo galima rasti kitokį architektūrinį sprendimą. Dabar tas stulpas visiems krenta į akis, darko šios teritorijos estetinį vaizdą. Be to, jis pasviręs, kas garantuos, kad nenuvirs, nieko nesužalos, nepridarys nuostolių?..“ – mintimis dalijosi ukmergiškis. Ir norėjo išgirsti specialistų, architektų komentarų dėl šio užsilikusio stulpo paskirties.

Rajono savivaldybės administracijos Urbanistikos ir infrastruktūros skyriaus vedėjas Tadas Balžekas paaiškino, kad tai, apie ką kalba ukmergiškis, yra P. Cvirkos gatvėje likęs senas apšvietimo stulpas.

„Vykdant šalia esančio skvero tvarkymo darbus, nebuvo numatyta tą stulpą pašalinti ir įrengti naują. Šiuo metu jau yra parengtas P. Cvirkos gatvės kapitalinio remonto projektas. Jį ketinama pradėti šiais metais, gavus finansavimą. Vykdant darbus minėto stulpo neliks, o jo vietoje atsiras naujas gatvės apšvietimo įrenginys“, – teigė skyriaus vedėjas.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas