Asociatyvi nuotrauka.

Kriminalai

Patikėjęs sukčiumi prarado 3 tūkst. eurų

Į policiją kreipėsi ukmergiškis (g. 1974 m.), kuris pranešė apie patirtą apgavystę. Pasak pareiškėjo, sausio 5-ąją socialinio tinklo „Facebook“ Ukmergės grupės skelbimuose rado skelbimą. Edviu Kavaliausku pasivadinęs asmuo už 20 tūkstančių eurų pardavinėjo butą, esantį Miškų gatvėje. Pareiškėjas su minėtu asmeniu susirašinėjo žinutėmis ir sutarė, kad avansu į nurodytą banko sąskaita perves 3 tūkstančius eurų. Vėliau, kai atliko bankinį pavedimą, ukmergiškis suprato, jog buvo apgautas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 182 str. 1 d.

„G. ž.“ inform.

 

Palikite komentarą apie straipsnį

  • //// :
    O kiek sumokejot grynais uz gatviu asfaltavima? Trinkeles? Komunikacijas(centrinis ivadas)? Automobiliu auksteles? Ukmerges savivaldyvei. Ir ne lochai? I svetima, Valstybes turta investavo, grynais ir is kitu dar juoketes!!! Savivaldybe dar ne taip jus "turi". Uz Valstybines zemes prieziura UBU renka pinigus is daugiabuciu, ir visi tili!!! Ar ne debilai.... Zemes sklypai aplink dg.bucius net nera suformuoti!!! Bet visi moka...ir ne debilai!!!
  • noretoja :
    būtų geriau grynais gatvių asfaltavimui
  • Jane :
    Atsiranda dar Debilu.......
  • Aha :
    Parduodu Gedimino pili Vilniuje,kaina 10.000€ Prasome pervesti avansus i mano saskaita. Paskubekit. Lосhu skaicius ribotas.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas