Asociatyvi nuotrauka.

Kriminalai

Sausį planuojamos eismo dalyvių kontrolės priemonės

Lietuvos kelių policija paskelbė apie šių metų sausio mėnesį planuojamas tikslines prevencines eismo dalyvių kontrolės priemones, skirtas saugiam eismui užtikrinti.

Pirmosiomis metų dienomis, sausio 1–4 d., jau vyko vairuotojų, įskaitant dviračių ir elektrinių paspirtukų, blaivumo, apsvaigimo nuo narkotinių ar kitų psichiką veikiančių medžiagų kontrolė.

Sausio 6–7 d. numatoma vykdyti pėsčiųjų, dviračių vairuotojų kontrolę – stebėti, kaip tamsiuoju paros laiku naudojamos matomumą gerinančios saugos priemonės (atšvaitai, ryškiaspalvės liemenės su šviesą atspindinčiais elementais ir kt.).

Sausio 10–13 d. – vairuotojų nesustojimas prieš pėsčiųjų perėją, kai to reikalaujama pagal taisykles.

Sausio 17–21 d. – vairuotojų veiklos, nesusijusios su vairavimu, kontrolė (naudojimasis mobiliojo ryšio priemonėmis vairuojant neturint laisvų rankų įrangos).

Sausio 23–25 d. – pavojingo ir chuliganiško vairavimo, manevravimo, lenkimo, kur tai draudžiama daryti, važiavimo per sankryžas, šviesoforo signalų paisymo kontrolė.

Sausio 27–30 d. – vairuotojų, įskaitant dviračių ir elektrinių paspirtukų, blaivumo, apsvaigimo nuo narkotinių ar kitų psichiką veikiančių medžiagų kontrolė.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas