Gesinti užsidegusį didžiulį gamybinį pastatą Širvintų rajono ugniagesiams talkino ir ukmergiškiai gelbėtojai.

Kriminalai

Gaisrus gesino Ukmergėje ir Širvintose

Sausio 2-ąją Ukmergės priešgaisrinei gelbėjimo tarnybai pranešta apie du gaisrus. Mieste teko gesinti gyvenamąjį namą, taip pat pagalbos gesinant didžiulį gamybinį pastatą paprašė širvintiškiai.

Pranešimas, kad Ukmergėje, nuo Vytauto gatvės važiuojant link paupio, matoma didelė ugnis ir girdimas spragsėjimas, gautas sekmadienio naktį, apie 3.50 valandą. Kai atskubėjo ugniagesiai, Kareivinių gatvėje atvira liepsna degė rąstinis, apkaltas fanera vieno aukšto gyvenamasis namas. Nudegė stogas, išdegė vidus. Dūmų detektoriaus pastate nebuvo. Nuo karščio nukentėjo maždaug už 10 metrų stovintis medinis dviejų aukštų namas – apsilydė plastikinių dailylenčių siena, sutrūkinėjo langų stiklai. Gaisro priežastys kol kas nežinomos, tiriamos kelios versijos.

Taip pat sausio 2-ąją, apie 9.30 valandą, gaisras kilo Širvintų rajone – ugnis įsiplieskė Alekniškio viensėdyje esančiame pramonės įmonės pastate. Atvykus atvira liepsna degė statomos „L“ formos, „Sandwich“ tipo, 32×14 m gamybinės patalpos stogas. Nudegė ir nuardyta apie 150 kv. m pastato stogo. Išdegė viduje buvęs polistirolas. Apsaugoti priblokuoti 48×14 m ir 38×18 m pastatai. Apdegė ir išardyta apie 20 kv. m šių pastatų stogo dangos. Statomame pastate dūmų detektoriaus nebuvo. Gesinant objektą sutelktos nemažos ugniagesių pajėgos. Talkinti Širvintų gelbėtojams vyko ir ekipažas iš Ukmergės.

„G. ž.“ inform.

Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos nuotrauka

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas