Asociatyvi nuotrauka.

Kriminalai, Naujausi

Vagišius sulaikytas sekant karštais pėdsakais

Sausio 4-osios naktį buvo įsibrauta į Vytauto gatvėje esančią maisto prekių parduotuvę. Alkoholinius gėrimus pavogęs asmuo nustatytas ir sulaikytas per kelias valandas. 

Kaip pasakojo Vilniaus apskrities VPK Komunikacijos poskyrio specialistė Asta Krogertienė, policijos pareigūnai patruliavimo metu prie maisto prekių parduotuvės pamatė stovintį saugos tarnybos automobilį. Paaiškėjo, kad prieš keletą minučių parduotuvė buvo apvogta. Į vidų vagys pateko sulaužę žaliuzes ir plyta išdaužę plastikinių durų stiklą.

Informacija apie įvykį buvo perduota Vilniaus apskrities VPK Operatyvaus valdymo skyriaus budėtojui, kuris į įvykio vietą išsiuntė pastiprinimą. Policijos pareigūnai nedelsdami organizavo paiešką dar karštais pėdsakais. Rajono Policijos komisariato Reagavimo skyriaus tyrėjai Vitalijus Jatkauskas, Deividas Ivanauskas ir Sigitas Kalesnykas pėsčiomis bei važinėdami jautomobiliu apieškojo aplinkines gatves ir kiemus. Tęsiant paiešką pėsčiomis, pareigūnai, pastebėję kraujo pėdsakus, nuėjo apie 7 kilometrus. Netoli miesto centro, gatvelių sankryžoje, kraujo žymės dingo.

Tuomet tyrėjai taksi automobiliu nedelsdami grįžo į Policijos komisariatą, peržiūrėjo miesto vaizdo kamerų įrašus ir pastebėjo juodą striukę vilkintį asmenį, kuris glėbyje laikė alkoholio butelius, o viena ranka galimai buvo kraujuojanti. Pareigūnai nustatė jo asmenybę bei išsiaiškino, kuria kryptimi jis judėjo toliau.

Apie 5.50 valandą įtariamasis buvo sulaikytas ir pristatytas į rajono Policijos komisariatą. Tai – policijai žinomas, ne kartą teistas 36 metų Ukmergės gyventojas.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 178 str. 2 d. Sulaikytajam pareikštas įtarimas įvykdžius vagystę.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • kolega :
    Saunuolis S.Kalesnykas !!!!, parodyk jaunimui kad reikia "kartais" ir is masinos islipti.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas