Po susidūrimo automobilis „Mersedes Benz C250“ nuvažiavo nuo kelio ir apsivertė.

Kriminalai, Naujausi

Eismo įvykiuose nukentėjo žmonės, apgadinti automobiliai

Gruodžio 31-ąją, apie 9.45 valandą, Ukmergėje, Rusų-Vilniaus gatvių kelių sankirtoje asmuo (g. 1977 m.) , vairuodamas automobilį „Škoda Octavia“, nepraleido pėsčiojo (g. 1964 m.) ir jį kliudė. Eismo įvykio metu nukentėjusiam vyrui Ukmergės ligoninės Priėmimo-skubios pagalbos  skyriuje nustatytas blauzdikaulio lūžimas. Vairuotojas ir pėstysis buvo blaivūs. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK  281 str. 1 d.

Tą pačią dieną, apie 17 valandą, Veprių seniūnijoje, ties Mankūnų kaimu, kelio Lokėnai-Vepriai-Gelvonai 12-ame kilometre,  neblaivus vairuotojas (g. 1989 m.)  nesuvaldė savo automobilio „Mersedes Benz C250“, atsitrenkė į priešpriešiais atvažiuojantį automobilį „Opel Astra“, kurį vairavo 1988 m. gimęs asmuo,  nuvažiavo nuo kelio ir apsivertė. Avarijos kaltininkui nustatytas 2,28 promilės girtumas. Kartu važiavo ir du neblaivūs keleiviai, kuriems nustatyti 2,58 ir 3,15 promilės girtumais. Dėl šio eismo įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK  281 1 str. 1 d.

Dar viena avarija įvyko sausio 1-ąją, apie 21.40 valandą, kelio Kėdainiai-Šėta-Ukmergė 36,3 kilometre. Automobilį „Opel Zafira“ vairavęs nepilnametis (g. 2004 m.)  kelio vingyje nesuvaldė transporto priemonės, kuri trenkėsi į atitvarus  ir apsivertė ant šono. Avarijos metu buvo sužaloti keleiviai – 22 ir 20 metų Ukmergės rajono gyventojai ir  47 metų vyras, gyvenantis Jonavos rajone.

Automobilį galimai vairavęs Jonavos rajone gyvenantis ir vairuotojo pažymėjimo neturintis jaunuolis, kol atvyko specialiosios tarnybos, iš įvykio vietos pasišalino. Nukentėjusieji nuvežti į Ukmergės ligoninę. Vienas po apžiūros buvo paleistas, kitas dėl daugybinių sužalojimų operuotas, trečias dėl šonkaulių lūžių paguldytas į Ortopedijos-traumatologijos skyrių. Dviems iš jų nustatytas girtumas, trečiam paimtas kraujas tyrimui. Rajono Policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 281 str. 1 d.

Sausio 3-ąją, apie 12.35 valandą, Taujėnų seniūnijoje, kelio Ukmergė-Raguva-Nevėžis 24 kilometre, susidūrė trys automobiliai. Atvykę policijos patruliai išsiaiškino, kad automobilį „VW Crafter“ vairavęs asmuo (g. 1984 m.) įvažiuodamas į pagrindinį kelią nepraleido juo judėjusio automobilio „Mazda“, kurį vairavo 29 metų vyras. Po susidūrimo pastaroji transporto priemonė tapo nevaldoma, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir kliudė ja važiuojantį krovininį automobilį „Daf“, vairuojamą 49-erių asmens.

Krovininio ir „Mazda“ automobilių vairuotojai buvo blaivūs. Bendraujant su „VW Crafter“ vairuotoju, iš jo burnos sklido alkoholio kvapas. Jam nustatytas 1,82 promilės girtumas. Neblaivus vairuotojas buvo perduotas atvykusiam operatyvinės grupės tyrėjui. Automobilis priverstinai nugabentas į saugojimo aikštelę.
Dėl vairavimo esant neblaiviam pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 2811 str. 1 d.

„G. ž.“ inform.

Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas