Asociatyvi nuotrauka.

Įvairūs

Kaip pasirūpinti betoninėmis trinkelėmis, kad jos tarnautų ir žiemą, ir vasarą?

Kad pavasarį betoninės trinkelės nebūtų pažeistos, labai svarbu, žinoti, kaip tinkamai prižiūrėti trinkeles žiemą. Tiksliau, problema yra ne viena, jų yra daugiau: kaip išvengti betoninės dangos pažeidimo, korozijos ar spalvos pasikeitimo? Kokias priežiūros priemones naudoti? Ar druska yra kenksminga, ir jei taip, kodėl? Kiekvienam svarbu išsiaiškinti, kaip pasirūpinti danga, kad ji būtų graži visus metus? Šie klausimai turėtų būti aktualūs kiekvienam, dėl to ieškokime atsakymų.

Šaltasis sezonas yra laikas išbandyti bet kokią dangą savo kiemui, nes tai laikotarpis, kuris parodys trinkelių atsparumą

Temperatūra dieną yra nuo šiek tiek teigiamos popietės iki žemiau nulio vakare, bet ir dėl netinkamos priežiūros betoninė danga gali būti veikiama korozijos, taip pat gali kisti ir trinkelių spalva, jei pasirenkate spalvotas trinkeles. Taip pat žiemos metu gali atsirasti įvairių nenorimų duobių, trinkelės gali sudužti, dėl to žiema dangai yra tikrai didelis išbandymas, o savininkai turi žinoti, kaip ta danga pasirūpinti yra geriausia.

Taigi, kiekvienas, kuris turi kiemą, privalo mokėti pasirūpinti savo aplinka. Gali atrodyti, jog tai padaryti sudėtinga, tačiau tikrai taip nėra, dėl to daugumos žmonių betoninės trinkelės atrodo puikiai tiek šaltomis žiemomis, tiek šiltomis vasaromis. Jei norite papuošti savo kiemą ir jam suteikti išskirtinumo, rinkitės betonines trinkeles, kurias rasite čia: https://euremsta.lt/.

Rekomendacijos, kurios padės pasirūpinti betoninėmis trinkelėmis ir suteikti joms ilgiausią naudojimosi laiką

Kaip savo danga pasirūpinsite yra jūsų atsakomybę, tačiau profesionalai pataria, kaip reikia rūpintis savo betoninėmis trinkelėmis:

  • Nuimant ledo sluoksnį, turi būti naudojama tik techninė magnio chlorido druska, kuri yra specialiai suformuota ir nesugadins dangos. Pirmaisiais dengimo metais draudžiama naudoti ledinę druską;
  • Norėdami sumažinti dangos lygumą, naudokite smėlį. Nepažeiskite paviršiaus pašalindami sniegą;
  • Verta žinoti, kad kaip minėta anksčiau, kaip betono dangos priežiūros priemonę nerekomenduojama naudoti ištirpusios ledo druskos, nes tirpstant ledui ji neigiamai paveiks betoną. Tirpios ledo druskos naudojimas pakeis betono bloko spalvą.

Reklama

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas