Tenisininkai sužaidė dvidešimt susitikimų.

Sportas

Draugiškas stalo teniso turnyras

Vilma BELAPETRAVIČIENĖ

Bibliotekininkė ir užimtumo specialistė

 

Minint Tarptautinę neįgaliųjų žmonių dieną, Ukmergės „Rotary“, Jasiuliškių socialinės globos namų „Specialiosios olimpiados“ ir Ukmergės „Stalo teniso ir Teniso“ klubai, padedant Sporto centrui, „Šilo“ progimnazijoje organizavo draugišką komandinį turnyrą.

Atkaklios, įdomios, atsakingos kovos vyko tarp jasiuliškiečių „Specialiosios olimpiados“ ir Ukmergės „Rotary“ klubų – dalyviai žaidė keliais etapais ir dvejetais. Iš viso sužaista 20 susitikimų, varžybos baigėsi draugišku rezultatu 10:10. Beje, rotariečių komanda turnyre dalyvavo nepilnos sudėties – klubo nariai tą dieną lankėsi ir kituose renginiuose.

Ukmergės „Rotary“ klubas jasiuliškiečiams padovanojo tradicinį saldųjį prizą – šakotį. Rotariečiai buvo apdovanoti „Specialiosios olimpiados“ žaidynių medaliais, kuriuos įteikė vyriausiasis teisėjas Vilius Petrauskas.

Tai jau antras toks susitikimas. Pirmasis vyko 2020 metais, jis buvo skirtas Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dienai paminėti. Tikimės, kad šis draugiškas turnyras taps tradiciniu, jame sulauksime gausesnių komandų.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas