Naujausi, Nuomonių telefonas

Sniego kalnas apsunkino matomumą

Nijolė STUNDŽIENĖ

Ukmergiškis piktinosi dėl netinkamo sniego valymo Klaipėdos gatvėje esančioje aikštėje, šalia turgaus. „Teritorija išvalyta, jokių pretenzijų dėl to nėra, tačiau visas sniegas sustumdytas į dvi krūvas, kurių viena – prie Klaipėdos–P. Cvirkos gatvių kampo. Važiuojant automobiliu ir sukant į vieną ar kitą gatvę, šis sniego kalnas užstoja matomumą ir kelia grėsmę eismo saugumui. Gal žiemos šaltis šiomis dienomis ir atsitrauks, sniegas ištirps, bet ateityje reikėtų pagalvoti, ar galima šalia sankryžų kaupti tokius sniego kalnus…“ – savo mintimis dalijosi skaitytojas ir prašė jo nuomonę perduoti miesto seniūnui ar rajono valdžios atstovams.

Ukmergės miesto seniūnas Žilvinas Dirsė patikino, kad „šiuo metu sniegas išvežamas iš miesto centro, greitu laiku jis bus išvežtas ir nuo P. Cvirkos–Klaipėdos gatvių sankryžos“. Deja, seniūnas nepaaiškino, ar ateityje tokie sniego kalnai nekels pavojaus eismo saugumui.

AUTORĖS nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • O.k. :
    Atsiuncia "kojas" i namus seniunija ar savivaldybe. Lojalias sestiorkes, kurios g.b. ir tos pacios gatves gyventojai, kurie uz "paslauga" atleidziami nuo sios duokles.
  • Klausimas :
    Tai parasykit kam cia reik duot grynu kad tvarka butu kurie cia ima?
  • Ed :
    O tai veidrodis tas dėl grožio
  • //// :
    Tegu Bugeniu g. gyventojai grynais prisideda, nezinot? Prisidekit grynais ir turesit tvarka. Visi tegu prisideda. Prie visko prisidedat, tai ir cia prisidekit!!!
  • viltis :
    o kaip dėl tvarkymo bent minimaliai vilties ir Bugenių gatvių? toks eismas dabar ten matyt seniūnas nezino

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas