Nuomonių telefonas

Dėl parko dar neapsisprendė

Genovaitė KAZIELIENĖ

„Ukmergė tvarkoma, tai labai gerai. Tačiau tiesiant naujus takus, pavyzdžiui, Šventosios pakrantėje, reikėtų nepamiršti ir ukmergiškių jau nuo seno mėgstamų kitų vietų. Štai parkas prie turgaus. Einant nuo Vasario 16-osios gatvės takeliu link buvusio karinio miestelio, po lietaus vietomis tenka juo bristi. Ar šį taką miesto šeimininkai pamiršo, o gal labai brangiai kainuotų jį sutvarkyti?“ – klausė mūsų skaitytojas.

Savivaldybės administracijos Urbanistikos ir infrastruktūros skyriaus vedėjas Tadas Balžekas atsakė, kad šis parkas nėra pamirštas, tik jam sutvarkyti reikia lėšų. „Be to, šiuo metu dar nesame nusprendę, ką su juo daryti, nes šalia tvarkomas naujas parkas, kuris bus didesnis ir patrauklesnis gyventojams, o du parkai vienas šalia kito kaži ar reikalingi“, – teigė vedėjas.

AUTORĖS nuotrauka

Palikite komentarą apie straipsnį

  • rita :
    Bent jau patvarkyti ten tai galima butu. Juk daug kas per ta parka eina ir i turgu.
  • Norėtume paklausti :
    Kaži o kam tu reikalingas? Gatvės siauros, mieste apstu neadekvačiu sprendimų - ar ne tamstos parašiukai sudėti? Kiek ten tau iki pensijos? Dar ilgai sėdėsi šiltam kabinete... Nenusipelne daugelis užimamu pareigų.....

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas