Nuomonių telefonas

Pilies parke vaikščioti nerekomenduojama

Nijolė STUNDŽIENĖ

Į redakciją paskambinusi ukmergiškė pasakojo apie neprižiūrimą pėsčiųjų taką palei Šventąją: „Ankstesniais metais jis buvo tvarkingas, čia būdavo malonu pasivaikščioti. Dabar nesinori net koją kelti, nes takas apaugęs žole, abipus jo seniausiai niekieno nešienauta. Be to, už buvusio avalynės fabriko nuardyta tvora, tad čia dar ir nesaugu…“ Taip pat skaitytoja mano, jog būtina pasirūpinti, kad kuo greičiau nuo laiptų, vedančių iš Pilies parko į Vilniaus gatvę, būtų nušluoti lapai. Pasak moters, jie dabar šlapi ir slidūs, todėl lipant žemyn galima nugriūti ir susižaloti.

Laikraščio skaitytojos pastabas perdavėme Ukmergės miesto seniūnui Žilvinui Dirsei. Sulaukėme jo atsakymo: „Pėsčiųjų taku palei Šventosios upę tikrai rūpinamės, jis šiemet buvo ne kartą apšienautas, bet, matyt, žolė ten itin greitai auga ir vėl apžėlė. Turiu pabrėžti, kad šalia šio tako, link upės, yra nusidriekęs raistas, kurio apšienauti neįmanoma. Taip, skaitytoja teisi – iš taką juosiančios tvoros neseniai buvo išlupta jos dalis.

Dėl laiptų, vedančių iš Pilies parko į Vilniaus gatvę, tai šis objektas dar nėra priduotas savivaldybei, jis priklauso rangovui – UAB „Losrita“, kuri ir yra už jį bei jo priežiūrą atsakinga. Trumpai tariant, tai – dar statybvietė, kurioje nerekomenduojama vaikščioti.“

Penktadienį į redakciją paskambinęs seniūnas patikino, jog pėsčiųjų tako prieigos operatyviai buvo sutvarkytos, žolė nušienauta, tvora sutaisyta, taip pat nušluoti ir Pilies parke esantys laiptai.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas