Asociatyvi nuotrauka.

Įvairūs

Norite atrodyti stilingai, bet kartu ir jaustis jaukiai? Patarimai, ką apsirengti

Žiema yra tas laikas metuose, kai kaip niekada norisi jaukumo. Deja, ne visuomet aprangoje pavyksta suderinti stilių ir jaukumą, o juk atrodyti gražiai nori kiekviena moteris, nepriklausomai nuo sezono. Tokiais atvejais tikrai nereikia kažko atsisakyti, viskas, ko iš tiesų reikia, žinoti vos keletą patarimų. Taigi, šiame straipsnyje pateiksime keletą idėjų, ką galima apsirengti šaltuoju metų laiku, kad atrodytumėme stilingai ir jaustumėtės jaukiai.

Kardiganas

Galbūt kardiganai pastaruoju metu ir yra kiek užmirštas drabužis, tačiau visai be reikalo, kadangi jų pagalba galima sukurti be galo gražų ir stilingą įvaizdį. Žinoma, nekalbame apie tokius stilistiškai pasenusius modelius kaip aptemptus kardiganus, užsisegančius sagomis. Vietoje jų rinkitės šiltus, laisvo kritimo ilgus megztinius, kurie nešiojami atsegti arba gali būti sujuosiami specialiu, iš tos pačios medžiagos pagamintu dirželiu. Kardigano spalvą derinkite prie viso kito turimo garderobo – jei jūsų spintoje vyrauja šviesios spalvos, tuomet idealų monochrominį įvaizdį pavyks sukurti su smėlio spalvos ar baltu kardiganu.

Džinsai

Joks metų laikas neapsieina be džinsų. Tačiau jei norite, jog jūsų įvaizdis atrodyti aktualiai ir kartu jaukiai, kol kas teks pamiršti visiškai aptemptus džinsus. Alternatyva jiems – tiesaus silueto ar net apačioje platėjantys džinsai, kurie, garantuojame, bus žymiai patogesni bei suteiks jūsų įvaizdžiui naujų spalvų. Iš tiesų šio tipo džinsinės kelnės tinka daugeliui moterų, tad nebijokite eksperimentuoti. Jei nedrąsu iškart įsigyti tokių džinsinių kelnių, tuomet bent jas pasimatuokite – galbūt jos jums taip patiks ir bus tokios patogios, kad nebenorėsite jų ir nusivilkti!

Megztos suknelės

Dar vienas šį sezoną populiarumo viršūnėje esantis drabužis – megzta, aptempta suknelė. Ji idealiai prisitaiko prie kiekvienos figūros, todėl yra be galo patogi, niekur neveržia, nespaudžia. Kaip bebūtų, pasinaudokite vienu patarimu – ieškokite storesnio audinio suknelių, kadangi jos ne tik atrodys žymiai gražiau, bet ir bus šiltesnės bei kokybiškesnės. Galiausiai, geros žinios ir nėštukėms! Jei šiuo metu laukiatės vaikelio, tiesiog privalote šį drabužį turėti savo spintoje – jis labai gražiai pabrėš pilvuką.

Leginsai, tamprės

Galbūt nustebsite, tačiau leginsai ir tamprės šiuo metu grįžo madą ir gali būti dėvimos ne tik namuose ir sporto klube, bet ir einant į miestą. Geriausia rinktis klasikines juodos spalvos tampres, kurios derės prie visko, pradedant čia minėtais kardiganais ir baigiant laisvo modelio švarkais. Be viso to, turėkite omenyje, jog tamprės ir leginsai gali būti ir su pašiltinimu, kas tikrai neleis sušalti žiemos sezonu. O jei abejojate, dar papildomos šilumos galite gauti ir iš laisvų, ilgaaulių batų, kurie su tamprėmis sudaro nuostabų duetą! Jei susidomėjote ir norėtumėte šį drabužį išbandyti, didelį jų pasirinkimą itin gera kaina rasite www.diavolesa.lt internetinėje parduotuvėje. Gero apsipirkimo!

Reklama

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas