Asociatyvi nuotrauka.

Įvairūs

„Grip“ teniso kortų dangos

 Ieškote kokybiškų, patikimų ir ilgaamžių teniso kortų dangų? Grip pasirūpins itin plačiu ir įvairiausius klientų poreikius leidžiančiu įgyvendinti pasirinkimu. Skaitydami toliau sužinosite apie skirtingų tipų teniso aikštelių dangas ir atsirinksite, kokias yra geriausia įsirengti pagal savo individualius poreikius.

Teniso dangų tipai

„Grip“ teniso dangos būna labai įvairių rūšių. Jų tikrai ne viena ir ne dvi, o visos keturios, kurios dar gali būti skirstomos į tam tikrus porūšius bei specialias gamintojų sukurtas serijas. Kokią iš siūlomų dangų rinktis priklauso tik nuo Jūsų – atsižvelkite į savo sportinius poreikius, reiklumą profesionaliam žaidimui, į finansines galimybes. Renkantis teniso dangą taip pat dažnai lemiamą vaidmenį atlieka montavimo aplinkybės – ar kortas yra po atviru dangumi, ar patalpose.

Jūsų dėmesiui pristatomos šios teniso aikštelių dangos:

  • molio dangos – itin tvirtos, gerai amortizuoja apkrovas ir užtikrina tolygų kamuoliuko atšokimą. Molinės dangos išlieka visuomet lygios, joms nebūdinga deformacija. Prekyboje rasite įvairių ITF kategorijų molinių dangų, kurios tinka tiek lauko, tiek vidaus teniso korto įrengimui;
  • akrilinės dangos (Hard’as) – taip pat labai tvirtos, ilgaamžės, profesionaliems sporto poreikiams pritaikytos dangos. Daug ITF kategorijų pasirinkimui, tinka lauke ir viduje;
  • kiliminės dangos – itin minkštos, išvaizdžios, malonios. Galimas platus dizaino ir spalvų asortimentas. Kilimines dangas labiausiai tinka įrengti vidaus teniso kortuose, jų rasite labai platų pasirinkimą;
  • dirbtinės žolės dangos – idealiai tinka montuoti po atviru dangumi. Tai vienas iš dažniausių pasirinkimų, leidžiančių įgyvendinti tiek mėgėjų, tiek profesionalų poreikius.

Nežinodami, kokias teniso dangas geriau rinktis, kreipkitės į specialistus. Jie mielai pagelbės Jums, patars teniso aikštelių dangų pasirinkimo klausimais ir padės atrasti pagal individualius teniso poreikius tinkamą sprendimą. Visa tai – iš anksto suderinta, Jums priimtina kaina, įgyvendinant tik profesionalių gamintojų sprendimus.

Viskas, ko reikia teniso aikštelei – „Grip“ prekių lentynose! Nepraleiskite galimybės įsigyti savo sportiniams poreikiams tinkamiausių teniso dangų geromis kainomis.

Reklama

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas