Asociatyvi nuotrauka.

Įvairūs

Populiariausi kvepalų gamintojai ir jų aromatai

Populiariausi kvepalų gamintojai savo vardą bei kokybę aromatų atžvilgiu yra pelnę ne per vienerius metus ir dešimtmečius. Įvairių prekinių ženklų kvepalų pradininkai savo verslą yra perdavę vaikams, anūkams, todėl aromatų gamyba metams bėgant nesustoja ir džiugina ištikimiausius gerbėjus. Tad kokie kvepalų gamintojai yra laikomi pačiais populiariausiais, kurių aromatai prekyboje skaičiuoja milžinišką pelną?

  • Calvin Klein

„Calvin Klein“ – tai ne tik prabangių kvepalų, bet ir drabužių, aksesuarų gamintojas, kurio būstinė įsikūrusi JAV. Tai – prabangos prekių prekinis ženklas, kuriantis aromatus tiek moterims, tiek vyrams. Vienus populiariausių „Calvin Klein“ aromatų vyrams bei moterims galite rasti https://kvepalusala.lt/. Populiariausių vyriškų kvepalų asortimente rikiuojasi moteriški „Euphoria“ bei vyriški „Obsession night“ aromatai.

  • Christian Dior

Mados namai „Dior“ prieš keletą metų atšventė 70 metų jubiliejų. Turbūt daugelis žino, jog „Dior“ istorija prasidėjo nuo rūbų kolekcijų ir tik vėliau peraugo į gigantišką verslą, kurio asortimente – aukščiausios kokybės kvepalai. Laikui nepaklūstanti „Dior“ mados namų istorija iki šiol veikia ypač sėkmingai bei pelningai, o jeigu esate šio prekinio ženklo gerbėja ir norite save palepinti, populiariausi kvepalai moterims kategorijoje galite atrasti vienus geriausiai parduodamus „Dior“ kvepalus „Addict“.

  • Hermes

„Hermes“ mados namai buvo įkurti XIX a. pradžioje, Prancūzijoje. Šis gamintojas siūlo ne tik iškalbingus aromatus, bet ir juvelyrinius papuošalus, avalynę bei aukštos klasės rūbus. „Hermes“ kvepalų buteliukų dizainas pasižymi minimalizmu, stilingumu, todėl yra ypač mėgstamas aukštuomenės damų bei vyrų visame pasaulyje. Turėti „Hermes“ kvepalus – tai parodyti aukštą kultūros lygį, eleganciją, tad jei jums nesvetimos šios savybės, ieškokite moteriškų „Jour d‘Hermes“ ir vyriškų „Terre D‘Hermes“ kvepalų.

  • Prada

Italijos pažiba – „Prada“ mados namai, kurių verslo pradžioje buvo kuriami ne kvepalai, o siuvamos odinės rankinės bei gaminami patvarūs lagaminai. Tik vėliau mados namų veikla peraugo į kasmetines rūbų kolekcijas bei kvepalų gamybą, kurių aromatai ypač populiarūs moterų tarpe. Geriausiai parduodamų moteriškų „Prada“ kvepalų asortimento viršūnėje – „Candy“ ir „La Femme“ aromatai.

Reklama

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas