Asociatyvi nuotrauka.

Įvairūs

Kaip namus paversti ta erdve, kuri būtų patogi ir  pareiti kasdien būtų malonu?

Sukurti svetainę be interjero dizainerio pagalbos, kad ji ne tik gražiai atrodytų, bet ir atliktų savo funkcijas, gali būti nemenkas iššūkis. Įrengiant bet kurią patalpą svarbi tampa kiekviena detalė – nuo ​​spalvų paletės iki baldų derinio. Kviečiame pasisemti idėjų apie mažos svetainės interjerą. Jei ieškote interjero dizainerio – interjero dizaino kainos yra čia.

Vidiniai patarimai ir idėjos mažoms svetainėms

Jei nežinote, kaip elegantiškai įrengti nedidelę svetainę, vadovaukitės interjero dizainerių ir profesionalų patarimais. Gali būti sunku užpildyti mažas erdves neperkraunant. Šios sumanios mažos interneto svetainės idėjos padės sukurti patogią poilsio zoną, kurioje galėsite ne tik atsipalaiduoti, bet ir dirbti ar papietauti. Svetainė nebūtinai turi būti kambarys, kuriame daugiausia dėmesio skiriama televizoriui – nebijokite išbandyti!

Jei norite modernios, praktiškos ir netradicinės svetainės, rekomenduojame rinktis daugiafunkcinius baldus. Į šią kategoriją įeina stalai su stalčiais arba papildoma erdvė, kurią galima pastatyti apačioje ne tik daiktams, bet ir televizorių lentynoms. Koridoriaus baldus taip pat galima puikiai patalpinti svetainėje-tiesiog įsitikinkite, kad jūsų pasirinkti baldai nesiskiria nei spalva, nei dydžiu, nes jie akį traukia.

Naudokite sieną kaip lentyną, tai suteiks išskirtinumo ir gražumo

Lentynos yra vienas iš geriausių daugiafunkcinių baldų pasirinkimų. Yra daug būdų, kaip juos panaudoti-knygos, augalai ir kiti daiktai, kurių nerasite savo namuose, puikiai atrodo lentynose. Lentynos gali būti pagrindinis jūsų svetainės baldas-kai kuriose lentynose gali būti ne tik jūsų asmeninė biblioteka, bet ir televizoriai, garso įranga ir kai kuriais atvejais net stalo kampas. Nederančios spalvos gali tapti labiausiai jūsų svetainės interjerą gadinančiu akcentu, tad į spalvų rinkimąsi vertėtų žiūrėti atsakingai. Stenkitės, jog jūsų pasirinkti svetainės baldai (lentynos, staliukai, kėdės ir kt.) būtų to paties atspalvio ir kad ta spalva nesikirstų su sienomis. Šios mažos svetainės idėjos padės išlaikyti pusiausvyrą bei maloniai atrodančią kambario kompoziciją. Eksperimentuoti tonais galite rinkdamiesi sofą arba puošdami kambarį smulkesnėmis dekoracijomis, tačiau ir jas reikėtų derinti tarpusavyje. Augalai yra viena iš geriausių dekoracijų bet kokiai erdvei. Jie ne tik suteiks kambariui gyvybės, tačiau prisidės ir prie jūsų namų oro grynumo. Dekoravimas augalais yra puiki vieta eksperimentams – jei minimalizmas Jums ne prie širdies, visuomet galite paversti savo svetainę mažyčiu botanikos sodu. Trūkstant vietos, net ir baldai gali tapti poilsio vieta jūsų žaliesiems draugams.

Nepatogūs baldai gali būti priežastis nesinaudoti namų vieta. Pagalvokite, ką veiksite patalpoje, kurią įrengiate – sofa ar fotelis turi būti tinkamu atstumu prieš televizorių.

Net smulkmenos, tokios kaip stalo kojos, yra svarbios – per ilgos kojos gali užblokuoti priekinį vaizdą. Įsitikinkite, kad visos svetainės detalės, įskaitant baldus, būtų patogiai išdėstytos ir netrukdytų patekti į jokį kambario kampą. Jei neturite idėjų, kaip įdiegti ar papuošti savo svetainę, nedvejodami peržiūrėkite kokį nors nuotraukų katalogą. Juose rasite ne tik idėjų apie svetainės kompoziciją, bet ir patarimų, kaip paįvairinti mažo kambario interjerą ar padaryti jį funkcionalesnį.

Reklama

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas