Naujoji klinika jau priima klientus.

Naujausi, Sveikata

Ukmergėje ypatinga naujovė – grožio ir jaunystės oazė

Nijolė ČEPULIONYTĖ

 

Šią savaitę duris atvėrė pirmoji Ukmergėje privati lazerinės dermatologijos ir grožio klinika VINKAMA DERMATOLOGY. Joje teikiamos gydytojo dermatovenerologo konsultacijos, tyrimai ir gydymas. Pasitelkus pačią naujausią lazerinę techniką bei kitą įrangą, taip pat atliekamos odos atjauninimo, plaukų, pigmentinių dėmių, kapiliarų, papilomų ir kitų odos darinių šalinimo procedūros.

Naujosios klinikos įkūrėjai, ukmergiškiai Ada ir Aurelijus Deviatnikovai džiaugiasi, jog pavyko suburti kvalifikuotų gydytojų dermatologų bei grožio specialistų komandą, kuri pasiryžusi teikti platų spektrą efektyvių ir dažniausiai neskausmingų procedūrų.

Šeimos verslą pradedantys sutuoktiniai jau pasidalino ir pareigomis. VINKAMA lazerinės dermatologijos ir grožio klinikai vadovaus jos iniciatorė Ada, kuri taip pat dirbs ir kaip grožio specialistė, o verslo patarėjo pareigas eis Aurelijus.

Klinikos įkūrėjai – A. ir A. Deviatnikovai.

Klinikoje pacientus konsultuos ir paslaugas teiks gydytojas dermavenerologas Justas Arasimavičius. Jis į Ukmergę važinės iš sostinės, nes yra Vilniaus universiteto ligoninės Santaros klinikų medikas. Nuo lapkričio prie komandos prisijungs dar viena gydytoja dermatologė iš Kauno. Klinikoje taip pat dirba dvi grožio specialistės – pati savininkė ir kaunietė Asta Vasiliauskienė bei biuro vadovė Živilė Sabaitytė-Žemaitienė.

Pasak klinikos savininkų, klientams teikiamos paslaugos atliekamos naudojant tik pažangiausią medicininę įrangą.

„Pagal specialų užsakymą įsigijome Italijoje pagamintą moderniausią Baltijos šalyse DEKA Again lazerį (ALEX+YAG), – apie šios grožio ir jaunystės oazės išskirtinumą pasakojo direktorė A. Deviatnikovienė. – Šio unikalaus lazerio pagalba greitai ir be skausmo atliksime plaukų iš įvairių kūno vietų šalinimą, pigmentinių dėmių, išsiplėtusių kapiliarų, papilomų bei kitų nepageidaujamų odos darinių šalinimą. Taip pat bus teikiamos odos atjauninimo procedūros.“

Kalbėdama apie minėtojo lazerio privalumus pašnekovė teigė, jog tokią aparatūrą naudoja ir pasaulinio lygio grožio centrai, nes visos procedūros atliekamos be skausmo.

„Pavyzdžiui, šalinant plaukus nuo viso kūno naudojamas specialus safyro antgalis su integruota vėsinimo sistema, kuris odą atšaldo, – aiškino A. Deviatnikovienė. – Be to, viskas vyksta labai greitai. Tarkim, ūsų šalinimo moterims procedūra trunka vos 18 sekundžių, o pažastų srities – 41 sekundę. Tam, kad žmogus atsikratytų nepageidaujamų plaukų, vidutiniškai užtenka šešių procedūrų. Po to pakanka pas specialistą apsilankyti kartą per metus.“

Direktorė užsiminė, jog netrukus klinika turi sulaukti dar vieno Jungtinėse Amerikos Valstijose komplektuojamo kūno linijų formavimui ir veido odos pakėlimui skirto aparato „Zemits Bionexis Pro“. Šis prietaisas taip pat bus pats naujausias ir moderniausias Lietuvoje.

Kadangi VINKAMA DERMATOLOGY klinikoje dirba gydytojai profesionalai, jie ne tik konsultuoja klientus, bet atlieka reikiamus tyrimus, ir tik tuomet skiria procedūras.

„Dėl tyrimų esame sudarę sutartis su dviem valstybinėmis Santaros klinikų laboratorijomis, – naujosios klinikos privalumus vardijo jos savininkai. – Turime įsigiję ne tik pačią progresyviausią techniką, bet ir elektroninę klientų registracijos sistemą, kuriame internetinę svetainę.“

Ką tik pradėjusios veikti klinikos įkūrėjai atviravo, jog jau sulaukė didelio susidomėjimo: „Gydytojo dermavenerologo J. Arasimavičiaus konsultacijų grafikas užpildytas visam mėnesiui. Tai tik patvirtina, jog Ukmergėje iki šiol labai trūko šios srities specialistų. Ne visiems patogu dėl tam tikrų odos problemėlių ar grožio procedūrų važinėti į Vilnių, Kauną, kitus miestus. Dabar šias paslaugas atvežėme į Ukmergę ir jos bus prieinamos visiems gyventojams. Mes tikrai pasirūpinsime klientų odos sveikata ir grožiu.“

Pirmoji Ukmergėje privati lazerinės dermatologijos ir grožio klinika įsikūrė Anykščių skg. 3. Klientai specialistų konsultacijai ir grožio procedūroms gali registruotis telefonu +370 660 09 990, el. paštu info@vinkama.lt, socialinio tinklalapio „Facebook“ puslapyje – Vinkama-Lazerinės dermatologijos klinika, taip pat atvykti į kliniką, kuri darbo dienomis dirba nuo 9 iki 18 valandos.

AUTORĖS nuotr.

Direktorė A. Deviatnikovienė ir biuro vadovė Ž. Sabaitytė-Žemaitienė pristatė modernaus lazerio privalumus.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Ukmergiškė :
    Sveikintina, kad žmonės kuria verslą Ukmergėje, juk tokių paslaugų mūsų miestas neturėjo. O pavydo buvo ir bus, bet atsiras tas vienintelis geras žmogus, kuris pasakys NEPAVYDĖKIM, o pasidžiaukim :)
  • Nepavydekim :
    Zmones, o pasidziaukim, kad turesim normalius gydytojus Ukmergej konsultacijom, nes visi jau senai Vilniuj sedi ir cia net nesizvalgo. O kad nuvaziuot pas juos apgama ar koki suduka parodyt, kad ramiau paciai butu tai reikia is darbo issiprasyt visai dienai. O cia viskas vietoj. Nu apie tuos lazerius tai nieko nesuprantu bet skamba skambiai :)
  • Odeta :
    tai tiesiog labai komercinis pasiulymas. Nepatikeciau savo problemu spresti “klinikai”, kurios savininkai/darbuotojai nieko bendro neturi nei su grozio, nei su medicinos sritimi, o tiesiog sugalvojo padaryti versla.
  • Kaimietis :
    Nu vis dar yra tokiu, kurie tiki situo kaimu. Pagarba ir sekmes.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas