Asociatyvi nuotrauka.

Nuomonių telefonas

Telefono aparatai remontuojami

Loreta EŽERSKYTĖ

„Nuomonių telefonu“ paskambinęs laikraščio skaitytojas sakė, kad namuose turi ir naudojasi mygtukiniu laidiniu telefono aparatu. Neseniai jis sugedo. Ukmergiškis norėjo sužinoti, kur galėtų savo telefono aparatą suremontuoti. O gal laidiniai telefonai iš viso jau neremontuojami?

Susisiekėme su AB „Telia Lietuva“ atstovu spaudai Audriumi Stasiukaičiu. Jis paaiškino, jog laidiniai telefono aparatai yra remontuojami, tačiau konkrečiau tai galėtų paaiškinti meistras, apžiūrėjęs patį įrenginį.

„Norėčiau pažymėti, jog remontuoti telefoną, kaip ir kitą įrenginį, ne visada apsimoka dėl sugaišto laiko, detalių siuntimosi bei remonto sąnaudų. Todėl rekomenduotume gerai įsivertinti remonto kainą arba išsirinkti naują patinkantį telefoną ir toliau mėgautis laidinio ryšio privalumu“, – sakė A. Stasiukaitis.

Jis taip pat pažymėjo, jog nors TELIA salonuose telefonai netaisomi, tačiau ukmergiškis galėtų kreiptis į saloną, esantį Žiedo g. 1: „Esu tikras, kad ten dirbantys kolegos tikrai galėtų padėti ir patarti dėl remonto ar naujo aparato įsigijimo.“

Palikite komentarą apie straipsnį

  • sdfgsdf :
    ka ten remontuoti, kai naujas 20 Eur kainuoja

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas