Asociatyvi nuotrauka.

Naujausi, Nuomonių telefonas

Skiepas – ir šeimos gydytojo kabinete

Loreta EŽERSKYTĖ

Ukmergiškis sakė radijo laidos metu girdėjęs, jog nuo COVID-19 infekcijos pradėta skiepyti ir šeimos gydytojų kabinetuose: „Mano manymu, ši priemonė tikrai efektyvi. Juk skelbiama, kad gyventojai labiausiai pasitiki šeimos daktaru, tad jie galėtų paveikti abejojančius skiepytis. Norėčiau sužinoti, ar ir Ukmergėje šeimos gydytojai yra aprūpinti vakcina ir jų kabinetuose pacientai gali gauti skiepą.“

Taip pat skaitytojas domėjosi, ar visos trys Ukmergėje esančios pirminės ambulatorinės asmens sveikatos priežiūros įstaigos – Vilkmergės klinika, Teragyda ir PSPC – teikia šią paslaugą, ar pas visus dirbančius šeimos gydytojus galima pasiskiepyti.

Rajono savivaldybės tarpinstitucinio bendradarbiavimo koordinatorė, laikinai vykdanti savivaldybės gydytojos funkcijas Edita Balžekienė informavo, kad galimybė pacientams gauti skiepą nuo koronaviruso atvykus vizito pas šeimos gydytojus rajono savivaldybėje apsvarstyta, tiek į privačiais įstaigas, tiek į Ukmergės PSPC jau paskirstyta vakcina.

„Tikimės, kad vakcinavimas šeimos gydytojų kabinetuose prasidės nuo lapkričio 1 dienos“, – teigė E. Balžekienė.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Aha :
    Aplamai galetu atidaryti skiepyjimo kabineta poliklinikoje. Strategiskai patogiausia vieta - prie autobusu stoties ir plius miesto autobusais nesunku pasiekti. Pagalvokit apie senus ir neigalius! Pas seimos gydytojus per ilgos eiles - jei dar del skiepo prades registruotis - tai eiles nusites ir menesi i prieki. Skiepu kabinetas praktiskiau ir netrikdys seimos gydytoju darbo.
  • Aha :
    Kai tokios eiles pas seimos gydytojus - tai is to jokios naudos. Verciau skiepyjimo centra perkeltu is miesto subines ten kur zmonems butu patogu. Dabar seniems ir neigaliems ta stadiona galima pasiekti tik su taksi - i abu galus su taksi 6€...reikia 2 skiepu - jau 12€ tam,kad zmogus galetu pasiskiepyti. O jei zmogus dar is rajono tai aplamai dar plius kelione autobusu iki ukmerges. Koks ukmerges savivaldybes idiotas nusprende irengti skiepyjimo centra miesto subinej kur net miesto autobusai nevaziuoja??? Daugiausiai ir liko neskiepyti,kurie sunkiai vaiksto ir neturi kas nuvestu - nes 12€ ant taksi pensinikui didziule suma.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas