Asociatyvi nuotrauka.

Įvairūs

Drabužių pirkimas mažiems vaikams: kaip sutaupyti

Maži vaikai labai greitai auga. Kartais nereikia mėnesio ir drabužėliai maži. Tėvams yra sunku išpirkti  visą vaikeliui garderobą.  Didelė pagalba, kada mamytės bendrauja ir kalbasi apie mažylius. Taip išsivysto santykiai, kada gali viena kitai padėti: keistis drabužėliais, pigiau parduoti arba dovanoti.  Tokiais atvejais gelbsti internetas: elektroninės parduotuvės, išparduotuvės, nuolaidos, akcijos, mainai. Apsipirkinėjimas internetu leidžia sutaupyti laiką, niekur neskubėti ir paskaičiuoti savo biudžetą, kad neviršyti galimybių. Ieškodami tėvai vaikeliui drabužėlio, vartant įvairias svetaines – galima rasti tokių pačių aprangos pavyzdžių, bet skirtingomis kainomis. Tokiu būdu visada yra pasirinkimas. Nusipirkęs klientas prekę pigiau sutaupo lėšas kitoms reikmėms.

Yra labai patogus būdas sutaupyti laiką – prisiregistruoti įvairių elektroninių parduotuvių svetainėse ir gauti pastoviai elektroniniu paštu visas naujienas. Galima naudotis internetinėmis parduotuvėmis, kurių prekyba yra didmeninė. Tai pirkėjui suteikia galimybę nusipirkti didesnį kiekį vaikiškų drabužėlių, pasiūlyti kitiems klientams pirkti draugėje arba patiems užsiimti papildoma veikla parduodant likusias prekes. Geras būdas sutaupyti, tai tapti pastoviu klientu ir laikui bėgant gauti nuolaidų korteles arba dovanų kuponus.

Labai gera ir patogi elektroninė parduotuvė – Little-Goose drabužių vaikams kategorija. Šioje elektroninėje parduotuvėje visada prekės kokybiškai parodomos klientams, pateikiamas būtinas produkto aprašymas. Ypatingai mažamečiams vaikams drabužiai – elastingi, nevaržo judesių. Vaikams rūbeliai yra pasiūti žinomų dizainerių: Konges Sløjd, Matilda Knovs, Mini Rodini, Robert Kalinkin. Internetinė parduotuvė Little – Goose prekiauja vaikiška apranga įvairaus amžiaus vaikams, aksesuarais įvairiems metų laikams, mielais žaislais bei viskuo ko gali prireikti augančiam vaikui.  Prekių pateikimas ir dizainas traukia akį ne vien malonia išvaizda bet ir nedidelėmis kainomis. Dažnai parduotuvėje galima įsigyti akcinių prekių su patraukliomis nuolaidomis. Pavarčius svetainės Little – Goose puslapius sudomina klientus skiltelė  „ Išpardavimas“ – suteikia tėveliams aprengti vaikučius naujais, nebrangiais drabužiais.

Little – Goose parduotuvės asortimento reklamas galima rasti Facebook naujienose. Prekės reklamuojamos įvairiai – galima pamatyti video įrašus, išsamūs ir gražūs aprašymai su vaizdo reklama ir gražiomis foto nuotraukomis.  Žinoma visada apie Little – Goose skaitytojai domisi ir parašo savo nuomonę bei vertinimus.

Jeigu klientas pirko elektroninėje parduotuvėje savo mažyliui drabužį arba batukus ir netiko – visada galima grąžinti arba pakeisti. Elektroninė parduotuvė Little – Goose prekes pristato į kliento namus arba nurodytu adresu, vieta. Kurjeris siuntą atgabena per 1 – 5 darbo dienas po užsakymo apmokėjimo.

Elektroninė parduotuvė yra įsteigusi LITTLE-GOOSE dovanų kortelę. Klientas užsakęs dovanų kortelę, apmoka į nurodytą sąskaitą ir iškart į savo elektroninį paštą  gauna dovanų kuponą. Tai nuostabi galimybė padovanoti naujagimio gimimo proga, vaiko gimtadieniui, kad galėtų išsirinkti norimą dovaną.

Iš pirmo žvilgsnio atrodo mažyliams nesunku rasti tinkamus drabužėlius, tačiau dažnai neapskaičiuojame savo biudžeto ir perkame neapgalvotai. Maži vaikai nereiklūs – tiki savo tėvais. Labai dažnai tėvai nuperka vaikučiui batelius, o ir sumoka nemažai, bet praeina kelios savaitės ir batukai maži. Tas pats yra su drabužiais. Kas nežiūri į kainas bei kokybę – biudžetas šeimos vis mažėja – poreikis ir išlaidos auga. Elektroninių parduotuvių, kaip Little – Goose yra didelė paslauga visuomenei, o ypač jaunoms šeimoms, kurios augina mažamečius vaikus. Todėl privalu visiems – vieniems iš kitų mokytis finansinių įgūdžių elgtis su savo pinigais protingai. Juolab prie šiuolaikinių technologijų visa tai įmanoma. Yra elektroninių parduotuvių, kur tikrai galima pigiai įsigyti savo vaikučiui nebrangius rūbelius.  

Reklama

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas