Asociatyvi nuotrauka.

Sportas

Ukmergėje – respublikinis šeimų šaškių turnyras

Melanija JUŠKIENĖ

 

Spalio 10-ąją Ukmergės „Šilo“ progimnazijoje vyko respublikinis šaškių „Šeimų turnyras“. Komandines varžybas organizavo Jonavos rajono neįgaliųjų sporto klubas „Joneidra“, Ukmergės ŠK „Juodasis rikis“, Ukmergės sporto centras, VšĮ klubas „Taktika“ ir Marijampolės ŠK „Sūduva“. Pagrindinis turnyro rėmėjas – Ramūnas Karbauskis.

Kiekvienoje komandoje dalyvavo vaikas (8, 11, 15 metų) ir vienas iš tėvų, senelių arba vyresnis brolis ar sesuo. Į turnyrą atvyko keturios komandos iš Marijampolės, dvi – iš Jonavos. Taip pat dalyvavo aštuonios ukmergiškių komandos: Emilio Michael su mama Jovita Šulskute, Martynas Dūda su tėčiu Nerijumi, Vėjūnė Astikaitė su tėčiu Eimontu, Ugnius Tvarijonas su tėčiu Luku, Tajus Augūnas su mama Rasa, Airidas Leikus su tėčiu Evaldu, Domantas Adamonis su tėčiu Dainiumi ir Rugilė Tvarijonaitė su mama Kristina.

11-15 metų amžiaus ukmergiškių vaikų nebuvo. 8-11 metų vaikų amžiaus grupėje varžėsi septynios komandos. Antrą vietą iškovojo E. Michael su mama, treti buvo M. Dūda su tėčiu. Iki 8 metų amžiaus grupėje dalyvavo keturi vaikai su suaugusiais. Antrą vietą laimėjo T. Augūnas su mama.

Pirmų-trečių vietų komandos buvo apdovanotos taurėmis, medaliais. Visoms komandoms įteiktos knygos, saldžios dovanėlės.

Šaškių „Šeimų turnyrą“ planuojame Ukmergėje organizuoti ir kitais metais.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas