Asociatyvi nuotrauka.

Įvairūs

SIULAUDARBA.LT – Siūlo darbą lietuvoje ir užsienyje

Darbo paieškos kartais būna varginančios ir užtrunka gana ilgai, kol randami tinkantys darbo pasiūlymai užsienyje ar Lietuvoje, kol jie išanalizuojami, kol gaunamas atsakymas į užklausą. Norint palengvinti darbo paieškas ir rinką užpildyti kokybiška darbo jėga, buvo sukurta įdarbinimo platforma, kurioje ne tik siūlo darbą (darbuotojams), bet ir randa darbuotojus (darbdaviams). Kitaip tariant, ši sistema efektyvi tiek darbuotojams, tiek darbdaviams.

Kaip atrenkami darbo pasiūlymai?

Darbo pasiūlymai užsienyje ir Lietuvoje, SIULAU DARBA sistemoje publikuojami tik tuomet, kai yra atsakingai peržiūrėti „siulaudarba.lt“ komandos. Renkantis darbą labai svarbu įvertinti ir darbdavį, kuris būtų atsakingas, patikimas, sudarytų geras darbo sąlygas, būtų orientuotas į darbuotojo gerovę ir svarbiausia – mokus. Būtent į šiuos kriterijus atsižvelgiant atrenkami darbo pasiūlymai užsienyje ir Lietuvoje, o tik tuomet skelbiami  sistemoje. O darbdaviams ši sistema naudinga tuo, kad užtikrina plačią jų darbo pozicijų sklaidą ir pasiūlo reikalavimus atitinkančius kandidatus.

Į ką atkreipti dėmesį vertinant darbo pasiūlymus užsienyje?

Kad pasirinktumėte sau tinkamiausią darbo pasiūlymą, įdėmiai perskaitykite darbo aprašymą. O prieš apsispręsdami, ar rastas darbo pasiūlymas jums tinka, iš anksto žinokite atsakymus į kelis klausimus: koks darbo pobūdis jus domina? Kokio darbo užmokesčio tikitės? Kurioje šalyje turėtų būti jūsų darbo vieta? Kokio darbo laiko ar trukmės pageidaujate? Ar sutiktumėte dirbti viršvalandžius? Visa ši informacija turėtų būti nurodyta darbo skelbimuose. „Siulaudarba“ komanda griežtai laikosi šio principo – visi jų darbo skelbimai yra atsakingai parengti ir su visa būtiniausia informacija. Kandidatui iš anksto pristatomas darbas, keliami reikalavimai, sąlygos ir tai, kas būtų laikoma kandidato privalumais.

Kaip kandidatuoti į patikusią darbo poziciją?

„Siulau Darba” darbo ir darbuotojų paieškos sistema buvo kuriama taip, kad ja naudotis būtų paprasta ir operatyvu. Apsilankius svetainėje reikia išsirinkti darbą iš pateikto darbų sąrašo – jame rasti tai, kas patinka, nesunku, nes pateikti darbo pasiūlymai užsienyje ir Lietuvoje. Radus tinkamiausią darbą, reikia užpildyti ir „siulaudarba.lt“ komandai pateikti užklausą. Šios darbo ir darbuotojų paieškos sistemos išskirtinumas – pateikti tiek aktyvūs, tiek neaktyvūs darbo skelbimai.  Aktyvūs darbo skelbimai pažymėti žalia žyma ir jų reikšmė „Šiuo metu ieškome”, o neaktyvūs darbo skelbimai pažymėti raudona žyma ir reiškia „Šiuo metu neieškome”. Kandidatuoti galima tiek į aktyvias, tiek į neaktyvias darbo pozicijas.

Kokie SIULAU DARBA sistemos privalumai?

„SIULAU DARBA“ sistema pasinaudoti verta ne tik dėl paprastos ir greitos darbo paieškos, bet ir dėl plačių galimybių. Šiuo metu yra aktyvūs darbo pasiūlymai Lietuvoje ir darbo pasiūlymai užsienyje, tokiose šalyse kaip Vokietija, Belgija, Suomija, Nyderlandai, Švedija, Šveicarija, Liuksemburgas ir kt. Darbų pobūdis taip pat labai įvairus: statybų ar gamybos sektoriuose, darbas fabrikuose, sandėliuose, aptarnavimo ar logistikos sektoriuose ir kt. Jei vis ieškote sau tinkamos darbo vietos, kurioje galėtumėte ne tik pritaikyti turimas žinias, bet ir įgyti vertingos profesinės patirties bei gauti tenkinantį atlygį, išbandykite.

Vis nedrįstate išbandyti naujo darbo paieškos įrankio „siulaudarba.lt“? Tai padaryti labai paprasta. Išsirinkę darbo pasiūlymą arba turėdami daugiau papildomų klausimų, susisiekite su  „siulaudarba.lt“ komanda: telefonu +370 606 43 553, el. paštu info@siulaudarba.lt arba svetainėje užpildę specialią darbo užklausą https://www.siulaudarba.lt/. Pildant užklausą, svarbu nurodyti savo kontaktinę informaciją (vardą, el. paštą, telefoną, kontaktus) ir aprašyti, kokia darbo pozicija jus domina. Taip pat rekomenduojama pridėti savo gyvenimo aprašymą ir nuotrauką. O tuomet belieka sulaukti atsakymo ir priimti galutinį sprendimą.

Reklama

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas