Asociatyvi nuotr.

Kriminalai

Degė automobilis ir suodžiai

Praėjusią savaitę Ukmergės priešgaisrinę gelbėjimo tarnybą pasiekė trys pranešimai apie gaisrus, taip pat du kartus teko vykti atlikti gelbėjimo darbų.

Spalio 8-ąją, 19.16 valandą, gautas pranešimas, kad Taujėnų seniūnijos Bagnapolio k., nusukus nuo autostrados ir apie 3–4 km pavažiavus link Vadoklių, dega lengvasis automobilis. Bendrajam pagalbos centrui paskambinęs lengvojo automobilio BMW savininkas aiškino, jog dūmai kyla iš po variklio dangčio. Apdegė variklio skyrius.

Tą pačią dieną pranešta, jog Ukmergėje, Alyvų g., dega dviejų aukštų mūrinio namo kaminas. Gaisras kilo dėl užsidegusių suodžių.

Spalio 9-ąją ugniagesiai skubėjo gesinti suodžių, degusių kito dviaukščio namo dūmtraukyje. Taip pat užgesinta pastato pirmame aukšte kambaryje degusi krosnis-židinys.

Spalio 6-ąją pagalbos kreipėsi Greitosios medicinos pagalbos brigada. Gelbėtojai vyko į Pabaisko seniūnijos Antakalnio kaimą padėti iš namo iki automobilio nunešti ligonį. Taip pat medikams pagalba suteikta ir spalio 7-ąją. Veprių miestelyje atidarytos namo durys, kad atvykę medikai patektų pas ligonį.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas