Jaunimas, Naujausi

„Nezombėk visus metus“ pristatė ekstremalius 12 val. mokymus

Asociacija Ukmergės rajono jaunimo organizacijų sąjunga „Apskritasis stalas“ (URJOSAS), regioniniu ir nacionaliniu lygiu atstovaujanti rajono jaunimo interesams, bendradarbiaujanti su įvairiomis institucijomis ir organizacijomis, jau daugiau nei dešimt metų kartu nuosekliai formuoja jaunimo politikos gaires ir jas įgyvendina.

Šiemet, įgyvendinant Jaunimo reikalų departamento prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos finansuojamą projektą „Nezombėk visus metus“, URJOSAS struktūros (nariai ir stebėtojai), Ukmergės rajono jaunimo organizacijų nariai ir nepriklausančių organizacijoms jaunimo atstovai rugsėjo mėnesį buvo pakviesti į 12 val. jaunimo ekstremalių mokymų ciklą. Veikloms organizuoti pasirinkta neformali aplinka – Ukmergėje įsikūrusi „Pramogų korporacija“. Aplinkos pasikeitimas ir neįprasta mokymams erdvė leido dalyviams išsilaisvinti ir geriau įsitraukti į profesionalių mokymų vadovų vedamą veiklą. 

Mokymų ciklo dalyviai dvi dienas nagrinėjo jaunimo politikos, komunikacijos subtilybes, kūrė Ukmergės jaunimo įgalinimo sprendimų modelį, susipažino su muzikos kūrimo pagrindais. Programos metu taip pat vyko jaunimo diskusijos ir situacijų žaidimai,  pertraukas užpildė stalo futbolo varžybos, muzika ir laipiojimas siena. Organizatoriai tikisi, kad tokio pobūdžio mokymai padeda ugdyti rajono jaunuolių individualias ir grupines kompetencijas, kelia motyvaciją ir norą veikti dėl mūsų visų ateities ir gyvenimo kokybės gerinimo.

Mokymai įgyvendinti – tai URJOSAS vykdomo Jaunimo reikalų departamento prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos finansuojamo projekto „Nezombėk visus metus“ dalis, kurį koofinansuoja Ukmergės rajono savivaldybė, o projekto partneriai – sveikatingumo studija „Balansas“ ir VšĮ Jaunimo ir laisvalaikio centras.

URJOSAS informacija ir nuotraukos

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas