Asociatyvi nuotrauka.

Įvairūs

Išmanūs namai neišleidžiant krūvos pinigų? Turime jums pasiūlymą

Apie patogius namus svajojame visi. Čia grįžtame pailsėti, įsikvėpti, o pastarųjų metų pasikeitusi realybė parodė, kad namuose reikalinga ir patogi vieta darbui, dažnu atveju ne viena ir izoliuota. Taip pat laisvalaikio zonos. O nuo buities darbų taip pat labai norisi pabėgti. Ar prisitaikantys prie jūsų poreikių, išmanūs namai, reikalauja labai didelių investicijų?

Besikeičiant gyvenimo būdui, kasdienybei, ne visada turime didelius išteklius kapitaliniam namų remontui, tačiau, su moderniais sprendimais tai nėra būtina! Su megamesto.com komanda paruošėme jums kelis sprendimus, kaip galite modernias technologijas įjungti į savo namų tobulinimą!

Populiariausi pagalbininkai namuose – robotai siurbliai

Vienareikšmiai, be didelės konkurencijos namų priežiūros pagalbininkų topuose karaliauja siurbliai robotai. Visi išbandžiusieji vieningai linkčioja, kad jau sunkiai įsivaizduoja savo kasdienę namų priežiūrą be šių robotų, o apklausos tik patvirtina, kad namuose apsigyvenus robotui siurbliui grindų švara ir šeimininkų nuotaika žymiai pagerėjo.

Taigi, norėdami efektyviai pasirūpinti grindų švara, galite tai daryti būdami darbe, kine ar tiesiog miegodami. Dulkės, trupiniai, augintinių pūkai – robotas susidoros su viskuo! Taip pat, tai didžiulė pagalba alergiškiems žmonėms, nes robotas švarą palaikys labai reguliariai

Rinkdamiesi siurblį turite įvertinti:

* Būsto plotą;
* Kiek ir kokio aukščio slenksčių;
* Kiek katinų, šunų ar kitų augintinių.

Tiksliai žinodami savo poreikį paprasčiau ir lengviau pasirinksite kokio galingumo ir kokio modelio siurblys robotas geriausiai pasirūpins jūsų namų švara.

Megamesto.com elektroninėje parduotuvėje du išskirtiniai modeliai, kurie gali palengvinti jūsų buitį, tai siurblys Xiaomi Roborock S7 su grindų plovimo ir šveitimo funkcija. Didelė valymo galia pašalina visus susikaupusius nešvarumus! Ultragarsinis kilimų atpažinimas – aptikus kilimą siurblys ir šluostė pakyla 5mm. Šluostė valo grindis drėgnai su papildoma garso vibracijos technologija.

Dar vienas modelis itin vertas dėmesio – Xiaomi ROIDMI EVE Plus. Tai siurblys robotas su 3 litrų talpos dulkių dėže, kur po kiekvieno siurbimo automatiškai ištuštins dulkių bakelį! Tai reiškia, kad užduotis siurbliui galėsite suprogramuoti  kasdien programėle, o šiukšlių bakelį ištuštinti tik kartą per savaitę ar dar rečiau! Šis siurblys taip pat turi dezodoruojančią antibakterinę ozono technologiją, padedančią palaikyti švarų orą ir aplinką namuose.

Sportas namuose

Taupydami laiką ir siekdami geresnės savijautos vis daugiau žmonių atranda sportą namuose. Reguliari fizinė veikla padeda atsipalaiduoti mintims, kovoti su nuovargiu ir išsekimu. O pasportavę ir geriau miegosite bei pailsėsite!

Kasdienė sporto rutina bus daug lengvesnė jei namuose atsiras išmanus bėgimo takelis! Blogas oras, ar laiko trūkumas keliauti iki sporto klubo nebebus pasiteisinimas.

Takelis Walkingpad R1 PRO – turi itin patogią bėgimo platformą. Aukštos kokybės sulankstomas dizainas, kad dėl saugojimo vietos nebūtų jokių nepatogumų. Taip pat, pagal savo poreikius galite pritaikyti ir takelio turėklus. Didžiausias pasiekiamas greitis – net 10 km/ val!

Itin tinkamas vaikščiojimui, su tvirtu amortizuojančiu rėmu takelis ACGAM T02P. Neslystantis takas, susilanksto itin kompaktiškai ir tilps net po lova arba sofa!

Gerai savijautai namuose – itin tyras oras

Kad namuose jaustumėtes išskirtinai komfortiškai – oro valytuvas pasirūpins oro kokybe. Proscenic A8 su 4 lygių filtravimo sistema (pirminis filtras, nano filtras, aktyvios anglies filtras, H13 „True HEPA“ filtras) užfiksuoja net 99,97% oro taršos dalelių – dulkes, naminių gyvūnėlių pleiskanas, netgi dūmus, žiedadulkės ir nemalonius kvapus!

360° veikiantis oro įsiurbimas išvalys net 33 m² per 30 minučių! Vos keliais paspaudimais jūsų aplinka bus pilna gryno ir švaraus oro.

Itin svarbu valymo įrenginiams – Proscenic A8 turi žemo garso rėžimą, kuris yra mažesnis nei 24 dB, todėl orą galie valyti ir miegodami.

Išmanusis stalas

Patogiausia ir funkcionaliausia darbo vieta su išmaniuoju ACGAM ET225E. Tvirtas ir tyliai veikiantis mechanizmas, užtikrina, kad šis elektrinis stalas atlaikys sunkius kasdienio naudojimo išbandymus. Nesvarbu ar mėgstate dirbti stovėdami, ar per dieną pakeisti darbo pozicijas – su šiuo stalu pavyks rasti patogiausias pozicijas!

Trijų pakopų teleskopinės kojos leidžia šiam reguliuojamo aukščio stalui pasiekti mažesnį minimalų aukštį ir didesnį maksimalų aukštį.

Įsirengus namuose patogią darbo vietą – ne tik dirbsite našiau, tačiau ir pasirūpinsite savo sveikata. Funkcionalus ir tvirtas stalas ACGAM ET225E prisitaikys prie jūsų poreikių!

Išmaniems namams nereikia didžiulių investicijų – prisijaukinę vieną ar kelis išmanius įrenginius suprasite kokios pagalbos namuose jums reikia labiausiai, o su šiuolaikinėmis technologijomis ir jų nuolatiniu tobulėjimu tai surasti nebus didelė problema! O taip pat visuomet galite kreiptis į megamesto.com komandą!

Reklama

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas