Asociatyvi nuotrauka.

Įvairūs

Ratlankių dažymas milteliniu būdu: 6 privalumai

Ratlankiai neabejotinai yra viena labiausiai pastebimų, tačiau kartu ir labiausiai pažeidžiamų kiekvienos motorinės transporto priemonės dalių. Dėl šios priežasties, važinėjant žvyruotais keliais ar neatsargiai parkuojantis, ilgainiui gali prireikti atlikti ratlankių restauravimo darbus, kurių vienas jų – ratlankių dažymas milteliniu būdu. ,,Gaga Studio“ automobilių priežiūros profesionalai įvardija 6 ratlankių dažymo milteliniu būdu privalumus.

  1. Visiems prieinama ratlankių dažymas milteliniu būdu kaina

Vienas iš miltelinio ratlankių dažymo privalumų – visiems prieinama ratlankių dažymas milteliniu būdu kaina. Tiksliai apibrėžti ratlankių dažymo kainą yra gana sudėtinga, nes ji priklauso nuo kelių svarbių aspektų: išsirinktų dažų kainos, dažomo paviršiaus sudėtingumo bei ploto, norimo išgauti efekto sudėtingumo ir kt. Tačiau dėl šios priežasties kiekvienas gali įsivertinti ratlankių dažymui milteliniu būdu planuojamą skirti biudžetą.

  1. Ratlankių dažymas Kaunas: prailgintas ratlankių tarnavimo laikas ir užtikrinta kokybė

Ratlankių dažymas Kaunas – tai neabejotinai yra vienas iš populiariausių originalių ratlankių restauravimo būdų. Ratlankių dažymas milteliniu būdu prailgina ratlankių tarnavimo laiką, o proceso metu naudojama profesionali specializuota įranga užtikrina aukščiausią atliekamų darbų kokybę. Milteliniai dažai – tai polimerinė danga, kuri pasižymi puikiomis apsauginėmis savybėmis, atsparumu dilimui ir dideliu sukibimu. Milteliniai dažai yra atsparūs plovikliams, naudojamiems plovyklose, taip pat UV spinduliams. Ratlankių dažymas Kaunas – ilgalaikė investicija, nes milteliniu būdu dažyti motorinės transporto priemonės ratlankiai ilgai nepraras savo estetinės išvaizdos bei tarnaus kur kas ilgesnį laiką.

  1. Ratlankių restauravimas: atliktiems darbams suteikiama garantija

Svarbu paminėti, kad daugelis specialistų, atliekančių ratlankių restauravimą, savo darbams suteikia garantiją. Pavyzdžiui, ,,Gaga Studio“ automobilių priežiūros profesionalai ratlankių restauravimui – ratlankių dažymui milteliniu būdu – suteikia 1 metų garantiją.

  1. Miltelinis ratlankių dažymas gali pasiūlyti platų spalvų pasirinkimą

Dar vienas ratlankių dažymo privalumas – miltelinis ratlankių dažymas gali pasiūlyti itin platų įvairių spalvų asortimentą. Dėl šios priežasties kiekvienas pagal poreikius gali išsirinkti gražiausius ir labiausiai prie esamos automobilio išvaizdos derančius atspalvius milteliniam ratlankių dažymui.

,,Gaga Studio“ meistrai savo klientams visada gali pasiūlyti 30–40 dažų spalvų ratlankių dažymui vietoje, o dar 200 miltelinių dažų spalvų pagal RAL katalogą galima užsisakyti ir gauti vos per kelias darbo dienas.

  1. Ratlankių dažymas milteliniu būdu padeda išsaugoti originalią ratlankių išvaizdą

Naudinga žinoti, kad ratlankių dažymas milteliniu būdu teigiamai vertinamas dar ir dėl to, nes padeda išsaugoti arba atkurti originalią ratlankių išvaizdą. Atliekant ratlankių diskų restauraciją, išsaugomi visi gamykliniai užrašai, etiketės, ženklai, žymėjimai bei kt. tiek ant vidinės, tiek ir ant išorinės ratlankių pusės.

  1. Miltelinis ratlankių dažymas apsaugo ratlankius nuo korozijos

Verta paminėti dar vieną ratlankių dažymo privalumą – miltelinis ratlankių dažymas apsaugo ratlankius nuo korozijos. Kruopščiai pašalinus senus dažus nuo ratlankių, specialiai paruošus juos dažymui bei atsakingai atlikus ratlankių dažymo milteliniu būdu darbus, galima pasiekti išties puikių, ilgalaikių rezultatų. Aukštos kokybės, patikimų bei rinkoje gerai žinomų gamintojų milteliniai dažai ne tik ratlankiams suteikia patrauklią išvaizdą, bet ir apsaugo juos nuo neigiamų aplinkos veiksnių.

Reklama

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas