Asociatyvi nuotrauka.

Kriminalai

Nutrūkęs telefono ryšys sukėlė įtarimų apie galimą nelaimę

Spalio 3-ąją Bendrajam pagalbos centrui paskambinusi Želvos seniūnijos Butiškių kaimo gyventoja pasidalijo įtarimais apie galimą nelaimę. Moteris papasakojo, jog jai skambino pažįstamas vyras, kuris buvo neblaivus, ir sakė, kad atėjo žvejoti prie tvenkinio. Pokalbio metu pranešėja girdėjo, kad kažkas įkrito į vandenį, ir tuo metu nutrūko telefono ryšys. Kai ji pažįstamam bandė paskambinti, šis neatsiliepė. Moteriai kilo įtarimų, jog vyras galėjo nuskęsti.

Pirmiausia į pranešėjo nurodytą vietą atvyko policijos pareigūnai. Prie tvenkinio jie pamatė rusenantį laužą, netoliese rado išsikrovusį mobiliojo ryšio telefoną, vandenyje aptiko žibintuvėlį. Pasikalbėję su galimai nuskendusio žmogaus motina pareigūnai sužinojo, jog jis buvo išėjęs žvejoti.

Nors jau buvo po vidurnakčio, nuspręsta kviesti ugniagesius gelbėtojus, kad jie plaukdami valtimi išžvalgytų tvenkinį. Tačiau atvykę gelbėtojai vandenyje nieko įtartino nerado ir paieškas atidėjo iki ryto.

Sekmadienio rytą, apie 6 valandą, paskambinusi pražuvėlio motina pranešė, jog sūnus grįžo į namus. Jis teigė, jog žvejojo, o po to pasiklydo netoliese esančiose pelkėse. Nors vyras buvo šlapias ir sušalęs, medikų pagalbos jam neprireikė.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas