Asociatyvi nuotrauka.

Įvairūs

Apie naujausias interjero spalvų tendencijas

2021-aisiais metais vyraujančiomis ir labiausiai įkvepiančiomis spalvomis ir atspalviais pripažinta – sodri geltona, rusvai raudona, vandenyno spalva, žemės, samanų ir pilkšvai žalsvi atspalviai, taip pat visos energetiškai stiprios, ryškios spalvos. Interjero dizaineriai pabrėžia individualių ir asmenybę atspindinčių interjero sprendimų naudą. Tačiau jie taip pat rekomenduoja atkreipti dėmesį ir į vyraujančias interjero spalvų tendencijas.

Pamatykite gyvai

Salonuose, kuriuose pardavinėjami baldai Kaune, galėsite susipažinti su naujausiomis, populiariausiomis interjero spalvų paletės pasirinkimais ir tendencijomis. Taip pat čia patogu gyvai apžiūrėti baldus ir kruopščiai išsirinkti jų detalių spalvas bei medžiagas. Galite rinktis iš daugiau nei 240 skirtingų apmušalų, žavėtis ir įsikvėpti kompozicinių idėjų gausa.

Parduotuvėse galima rasti populiariausias sėdimųjų baldų, staliukų kolekcijas, skirtas miegamojo, svetainės ir pačių mažiausiųjų kambarių erdvėms. Suteikiama galimybė juos išbandyti patiems bei reikiamais klausimas pasikonsultuoti su parduotuvėse dirbančiais konsultantais, tokiu būdu įvertinant ir gyvai susipažįstant su gaminių spalvų ryškumu, patogumu ir funkcionalumu.

Jūsų savijautą veikiančios spalvos

Verta pabrėžti, kad aplinkos spalvos veikia žmogaus nuotaiką ir sveikatą. Jos gali būti raminančios ar įkvepiančios, jausmingos, gyvybingos, ekspresyvios arba nuteikiančios liūdnai ir melancholiškai. Pavyzdžiui, sodri geltona spinduliuoja šviesias, teigiamas emocijas, lengvumą ir viltį.

Harmoningą ir raminančiai veikiančią melsvą vandenyno spalvą galima puikiai suderinti su šviesios medienos detalėmis arba kitomis neutraliomis spalvomis. Žmonės vis dažniau gręžiasi į gamtą ir ten ieško ramybės – samanų ir pilkai žalsvi atspalviai šiuo metu patys populiariausi. Prie sodrios žalios spalvos puikiai dera purpurinis violetinis atspalvis – pabandykite!

Jūsų namai – Jūsų asmeninė erdvė, Jūsų šventovė, todėl labai svarbu kreipti dėmesį į tai, kas Jus pačius priverčia jaustis ramiai ir saugiai, o tik po to atsižvelgti į madas ir stilių. Vyraujančios interjero spalvų tendencijos gali būti labai geras įkvėpimo šaltinis bei harmoningos ir pozityvios aplinkos kūrimo startas.

Reklama

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas