Asociatyvi nuotrauka.

Įvairūs

Kūno gelio ir losjonų nauda jums!

Turbūt beveik kiekvienas žmogus nori kartkartėmis save palepinti ir gerai savimi pasirūpinti. Kūno losjonas ir kūno gelis yra viena iš tų priemonių, kuri gali leisti tai padaryti ganėtinai nebrangiai. Yra pačių įvairiausių gelių ir losjonų, kurie dažniausiai ne tik maloniai kvepia, tačiau gali ir pagerinti odos būklę ją sudrėkindami ir suminkštindami sukietėjusią alkūnių, kulnų odą, kuri išsausėjo. Šiame straipsnyje trumpai, bet kuo išsamiau apžvelgsime kūno losjonų ir gelių naudą jums.

Išsausėjusios odos drėkinimas

Tai labai aktualu Lietuvoje, kadangi mūsų šalyje oras dažnai šaltas, o klimatas – ganėtinai permainingas. Šalyse, kur toks klimatas, gelis kūnui bei losjonai yra labai naudingi produktai.

Dėl tokio klimato, dažnai susiduriama su įvairiomis, įkyriomis ar net pavojingomis odos problemomis, kurių suvaldyti nepadeda įprasta kosmetika. Jeigu jūsų oda jautri arba gerokai išsausėjusi, reikėtų įsigyti drėkinantį gelį arba losjoną, kurį užtepus ant kūno išvengtumėte nemalonių pojūčių bei išsausėjusios, skilinėjančios odos. Kokybiškas gelis ir losjonas turėtų būti naudojamas po kiekvieno apsilankymo duše, kad drėgmė būtų sulaikoma odoje ir ten užsilaikytų.

Pažeistų ir labai išsausėjusių vietų atstatymas

Tiek įprastos, tiek riebios odos savininkai gali susidurti su tuo, kad tam tikrose kūno vietose situacija su oda yra tikrai ne pati geriausia. Išsausėjusi arba kitaip pažeista oda vietomis gali parausti, skilinėti arba labai sukietėti. Zonos palei alkūnes ar kelius galėtų gauti naudos, jeigu jūs jas reguliariai teptumėte kūno geliais bei losjonais. Tai darykite prieš miegą, po dušo. Reguliariai naudojamas, tinkamas losjonas turėtų padėti išspręsti šias problemas bei atstatyti gerą odos būklę.

Švelnesnė kojų oda

O jeigu tiksliau – padų ir kulnų. Kuomet daug vaikštote arba visą dieną praleidžiate ant kojų, tuomet galite pritrinti pūsles. Tai ir nemalonu jums patiems, kai vaikštote, ir negražiai atrodo, dėl to verta naudoti losjoną kūnui. Drėkinantis kūno losjonas sušvelnina odą ir pojūčius aplink tą zoną bei mažėja tikimybė išsivystyti tolesnes problemas, susijusias su tuo.

Užsukite į https://www.varle.lt/losjonas-kunui/, jeigu norite rasti kokybiškus losjonus savo kūnui.

Malonus jausmas, kvapas ir atpalaiduojantys pojūčiai

Vienas iš tų dalykų, kuriuos sunku apibūdinti, o reikia pajausti – pojūtis po to, kai užsitepate losjoną ar gelį. Malonu jausti, kuomet kremas arba gelis nusėda ant jūsų kūno. Tepimo procesas, švelnus aromatas – visa tai ramina bei atpalaiduoja. Galite išbandyti pačius įvairiausius produktus, kol rasite tokį, kurio aromatas bei ingredientai maksimaliai atitiks jūsų asmenybę bei poreikius.

Na, o kalbant apie atsipalaidavimą, tai losjono naudojimas padeda jį pajausti net ir tuomet, kai tai darote be tikslo drėkinti odą, o šiaip, tik dėl malonumo ar kvapo. Sensoriniu būdu, švelniai prie kūno priglundantis losjonas perduoda šilumą ir aromatą dėl ko jūsų protas ir sąmonė gali atsipalaiduoti, nurimti, mąstyti pozityvias mintis. Ne veltui kūno masažai atliekami būtent su geliais ar losjonais.

Odai suteikiamas žvilgesys

Taip pat galima rasti ir tokių losjonų bei gelių, kurie odai prideda žvilgesio ir blizgesio. Tam tikri variantai net, rodos, kad padengia odą smulkiais blizgučiais. Skaitydami sudėtis ir aprašymus galite lengvai rasti tokius produktus, kurie nuskaistina odą, pašalina negyvos odos likučius bei pagyvina apatinius audinių sluoksnius.

Apibendrinimas

Kūno geliai ir losjonai atlieka daugybę įvairių funkcijų, kurios naudingos jį naudojantiems asmenims ir tinka specifinėms situacijoms. Vyrams ir moterims gali reikėti kovoti su išsausėjusios odos keliamu diskomfortu. Vyresniame amžiuje, moterų oda ima sausėti, o norint, kad oda išlaikytų žvilgesį ir tikrąjį grožį, verta naudoti drėkinančius losjonus. Jeigu tik turite informacijos, padedančios išsirinkti – nedvejokite ir įsigykite losjono bei gelio jau dabar. Na, o, jeigu reikia patarimo – galite kreiptis į vaistininką ar dermatologą.

Reklama

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas