Susitikimo metu aptarti svarbiausi darbai, aktualiausi klausimai.

Aktualijos, Naujausi

Vyko įmonių ir įstaigų vadovų pasitarimas

Rajono savivaldybės meras Rolandas Janickas, mero pavaduotoja Agnė Balčiūnienė, administracijos direktorius Darius Varnas ir direktoriaus pavaduotoja Dalė Steponavičienė rugsėjo 21 dieną susitiko su savivaldybei pavaldžių įmonių bei įstaigų vadovais ar su jų deleguotais atstovais. Prie vadovų prisijungė ir Sandra Mackevičienė, jaunimo reikalų koordinatorė, Valdas Rabazauskas, vyresnysis specialistas civilinei saugai ir mobilizacijai, Edita Balžekienė, tarpinstitucinio bendradarbiavimo koordinatorė, vykdanti savivaldybės gydytojo funkcijas. Dėl neatidėliotinų darbų susirinkime nedalyvavo UAB „Ukmergės butų ūkis“ ir Visuomenės sveikatos biuro atstovai.

Kaip rašoma www.ukmerge.lt, susitikimo metu aptarti svarbiausi darbai, aktualiausi klausimai.

UAB „Ukmergės šiluma“ vadovas Vydas Paknys informavo, kad nuo rugsėjo 22 d. pradedamas 2021–2022 metų šildymo sezonas Ukmergės rajone. Tokia ankstyva šildymo sezono pradžia – retas reiškinys. Buvo paminėta ir tai, kad šiemet neišvengiamas šildymo kainų kilimas.

UAB „Ukmergės vandenys“ direktorius Rimas Arlinskas pranešė, kad stengiasi visus projektus užbaigti laiku, o šiek tiek vėluojantys darbai pagal galimybes bus užbaigti kaip įmanoma greičiau.

UAB „Ukmergės autobusų parkas“ darbuotojai šį mėnesį daugiausia dėmesio skyrė vaikų vežimo į mokyklas grafikų sudarymui. Direktorius Alfonsas Prabišas pastebėjo, kad rajone keičiasi gyventojų įpročiai ir keliaujančių autobusais skaičius mažėja.

Rajono savivaldybės priešgaisrinės tarnybos vadovas Rimvydas Lukošius informavo, kad iškvietimų skaičius lyginant su praeitais metais yra sumažėjęs. Dabar intensyviai rūpinamasi technikos atnaujinimu, darbuotojų žinių patikrinimu.

Švietimo pagalbos tarnybos vadovas Darius Danielius pranešė, kad įstaigoje daugėja darbo, nes uždarius Švietimo pagalbos tarnybą Širvintose, visas krūvis atiteko Ukmergei.

Vlado Šlaito viešosios bibliotekos, Ukmergės kraštotyros muziejaus, Kultūros centro atstovės pasidžiaugė, kad rugsėjį organizuoti renginiai įvyko sėkmingai, sulaukė didelio gyventojų ir rajono svečių susidomėjimo, taip pat informavo apie ateityje planuojamus renginius.

Pažymėta, jog VšĮ Jaunimo laisvalaikio centrui, VšĮ Ukmergės šeimos centrui operatyviai spręsti problemas padeda glaudus tarpinstitucinis bendradarbiavimas.

Susitikimo metu dalyviai buvo informuoti apie Ukmergės mobiliojo patikros punkto naują darbo laiką (8.00–16.00 val. darbo dienomis). Jau nuo trečiadienio darbas punkte organizuojamas nauju laiku.

Baigiantis susitikimui meras R. Janickas pakvietė įmonių vadovus į spalio mėn. 14–15 dienomis organizuojamą tobulinimosi seminarą.

Po pasitarimo Savivaldybės vadovai su medicinos įstaigų vadovais liko aptarti sveikatos reformos klausimų.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • YYYYY :
    Aciu svogieriui uz info. O tai dingo UBU visasi. Taciau uz valstybines zemes prieziura- sienavima toliau renka pinigus! Pasirodi UBU suraso faktiniu aplinkybiu protokolus del valstybines zemes prieziuros, t.y. nustato plotus - is akies.... kiek daugiabutis mokes, proporcingai buto plotui! Greit ir uz lietu ir saule moket UBU pradesim, tik tegu TARYBA UKMERGĖS PRIIMA SPRENDIMA SU IKAINIAIS.
  • Švogeris :
    Dėl neatidėliotinų darbų susirinkime nedalyvavo UAB „Ukmergės butų ūkis“ Tikra tiesa,nes nebėr kam dalyvauti - visi užsiėmę - kas trinkeles savo namuose kloja, kas po to galus slepia, kas aplamai neaišku ką veikia, nes savivaldybės komisijos kas antrą dieną UAB „Ukmergės butų ūkis“ lankosi. Įdomūs dalykai dedasi.
  • Xxxx :
    O kiti ten ir ne priimami.
  • Švogierka :
    Kiek čia matome giminaičių ir draugelių??!!

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas