Aktualijos, Naujausi

Savivaldybės tarybos nariai lankėsi Latvijoje

Rugsėjo 16–17 dienomis rajono delegacija, kurios daugumą sudarė Savivaldybės tarybos nariai, buvo išvykusi į Latviją. Ukmergiškiai aplankė vieną seniausių partnerių, Lyvanų (Līvāni) savivaldybę, su kuria 2007 m. pasirašyta bendradarbiavimo sutartis.

Kaip „Gimtają žemę“ informavo rajono savivaldybės administracijos Informacinių technologijų ir viešųjų ryšių skyriaus vyr. specialistė Airida Klevinskienė, išvykti į Lyvanų savivaldybę susipažinti su jos veikla iš 25 Tarybos narių galėjo ne visi.

„Latvijoje lankėsi Audronė Augustėnienė, Kazys Grybauskas, Angelė Jokubynienė, Kęstutis Jurkevičius, Vidmantas Krikštaponis, Arvydas Pėšina, Danutė Užkurėlytė ir rajono savivaldybės meras Rolandas Janickas. Be Tarybos narių taip pat vyko savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja Dalė Steponavičienė, Savivaldybės tarybos Sekretoriato vyriausioji specialistė Kristina Ridzevičienė, Informacinių technologijų ir viešųjų ryšių skyriaus vyriausioji specialistė Daiva Zimblienė bei Strateginio planavimo, investicijų ir verslo plėtros skyriaus vyriausiasis specialistas Linas Rugienius. Planavę važiuoti Tarybos nariai Algirdas Kopūstas, Romas Pivoras, Valdas Mikalajūnas ir Valdas Petronis bei Savivaldybės tarybos Sekretoriato vedėja Natalja Miklyčienė dėl pasikeitusių planų į Latviją neišvyko“, – sakė A. Klevinskienė.

Rugsėjo 16–17 dienomis išvykusį merą R. Janicką pavadavo vicemerė Agnė Balčiūnienė.

Rajono Savivaldybės tarybai tokia išvyka į užsienį ne pirmoji. 2017 m. Tarybos nariai vyko į Estiją, lankėsi Pelvos (Põlva) mieste, su kuriuo Ukmergė bendradarbiauja.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas