Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos nuotr.

Naujausi

Vilkikas nuvažiavo nuo kelio ir apsivertė

Rugsėjo 9-ąją, apie 16.40 valandą, policijai pranešta, kad nuo Lyduokių važiuojant link Lentvorų kaimo kelyje apsivertė vilkikas, sužalotas vairuotojas.
Atvykus į įvykio vietą rastas nuo kelio nuvažiavęs ir ant dešinio šono apsivertęs vilkikas MAN, sujungtas su priekaba, žmonių aplinkui nebuvo.
Netoliese, prie Kurėjų kaime esančių dirbtuvių, pareigūnai pastebėjo greitosios medicinos pagalbos ekipažą. Medikai norėjo apžiūrėti kraujuojantį vairuotoją (g. 1976 m.), tačiau jis buvo agresyviai nusiteikęs, pagalbos atsisakė, nuo jo sklido alkoholio kvapas. Vyras negalėjo paaiškinti, kas atsitiko. Tikrinimo metu jam nustatytas 1,32 promilės girtumas.
Vairuotojas vis tik buvo nuvežtas į Ukmergės ligoninės Priėmimo-skubiosios pagalbos skyrių, kur jam susiūta žaizda galvoje.
Dėl to, kad buvo neblaivus, neturėjo teisės vairuoti šios rūšies transporto priemonę, pasitraukė iš eismo įvykio vietos ir pažeidė Kelių eismo taisykles, autoįvykį sukėlusiam asmeniui surašytas administracinių nusižengimų protokolas.
„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Barzda :
    Panasu i Rokevidos
  • Ramunas :
    A cia ne Viktoro transportas?
  • Inga :
    Pagal LT teisės aktus girti važinėja ir jų niekas nenubaudžia

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas