Nuomonių telefonas

Tyrimui tik su taksi

Nijolė STUNDŽIENĖ

„Ukmergėje, kaip ir visoje Lietuvoje, vėl daugėja sergančiųjų koronavirusu. Anksčiau rajono savivaldybė žmonėms, kuriems pasireikšdavo ligos simptomai ir buvo būtina atlikti COVID-19 testą, bet neturintiems savo automobilio, kad galėtų atvykti į patikros punktą, teikė pavėžėjimo paslaugas. Ar jomis galima pasinaudoti dabar, kur dėl to kreiptis, kokiu telefonu skambinti?“ – klausė laikraščio skaitytoja.
Rajono savivaldybės gydytojo funkcijas laikinai vykdanti Edita Balžekienė informavo, kad šiuo metu ši paslauga jau nėra teikiama. Dėl pavėžėjimo reikėtų kreiptis į vieną iš Ukmergėje dirbančių taksi įmonių, kuri visuomet pasirengusi padėti tokiais atvejais. E. Balžekienė pridūrė, jog ši pavėžėjimo paslauga yra mokama.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Aha :
    Ir skiepytis neturintiems savo automobilio - tik su taksi! Sumaste Ukmerges savivaldybes nevisprociai irengti viska maksimaliai nepatogiai gyventojams. Kodel negalejo ligonines patalpose irengti patikros ir skiepu punkto ar kazkur pagrindinej Vytauto ar Kauno gatvej kur bent jau miesto autobusai vaziuoja??? Senas zmogus jei nori pasiskiepyti jam 2 kartus nuvykti skiepo - kainuoja 12€ - nes taksi jau 3€ lupa miesto ribose. O veliau stebisi kodel zmones nesiskiepyja. Miesto stadionas - miesto subinej. Kam sove geniali ideja ten irengti skiepu ir patikros punktus...kad juos sikancius sutrauktu!

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas