Įvairūs

Senelių namai šalia Kauno

Pasirūpinti artimu vyresnio amžiaus žmogumi yra kiekvieno žmogaus pareiga. Visgi įtemptas gyvenimo ritmas neretai būna priežastis, kodėl žmonės atsisako prižiūrėti artimuosius. Tokiu atveju senjorams tenka arba vienišai gyventi be priežiūros ir tikėtis, jog reikiant pagalbos, spės patys išsikviesti greitąją pagalbą, arba tenka apsigyventi slaugos namuose. Iki šiol galima pastebėti, jog kai kurie seneliai bijo keliauti į senjorų namus. Vyrauja nuomonė, jog senelių namuose privaloma laikytis griežto ritmo, slaugytojos yra piktos ir griežtos, o pats gyvenimas senelių globos namuose nuobodus. Visgi tokia nuomonė klaidinga, kadangi šiuolaikiški senelių slaugos namai yra visiška priešingybė. Juose ne tik netenka laikytis griežto ritmo, bet ir galima rasti bendraminčių, kurie skaidrina dieną ir leidžia mėgautis gyvenimu. Jeigu senoliai žinotų, kas iš tiesų jų laukia senelių namuose, greičiausiai patys, neskatinami artimųjų, susisiektų su slaugos namų registratūra ir patys susitartų dėl apgyvendinimo slaugos namuose.

 

Gyvenimas senelių namuose senjorams neretai grąžina gyvenimo džiaugsmą. Visgi nereikia skubėti renkantis senjorų globos namus. Labai svarbu atkreipti dėmesį, jog rinktis reikia pagal lokaciją. Juk svarbu, kad artimieji galėtų patogiai aplankyti artimuosius. Dažniausias žmonių pasirinkimas – senelių slaugos namai šalia Kauno. Šis pasirinkimas daugeliui priimtinas, kadangi Kaunas yra pačiame Lietuvos viduryje. Taigi, senelių namai šalia Kauno yra lengvai pasiekiami žmonėms iš bet kurio miesto. Dar geresnė žinia ta, jog patogi lokacija visiškai nekelia senelių slaugos namų apgyvendinimo kainos. Senelių slaugos namuose šalia Kauno apgyvendinimas yra nei kiek ne brangesnis nei kituose miestuose.

Nuo ko priklauso kaina?

Apgyvendinimo senelių namuose kaina priklauso nuo kelių dalykų. Visų pirma, apgyvendinimo kokybės. Kuo brangiau įrengti senelių namai, tuo brangesnė kaina. Verta pastebėti, jog kaina priklauso ne tik nuo įrengimo, bet ir paslaugų kokybės. Slaugytojų dėmesys, maitinimas ir kitos paslaugos turi nemažai įtakos kainai. Nesitikėkite didelio dėmesio ir pilnaverčio maitinimo, jeigu nenorite brangiai mokėti. Senelių namuose apgyvendinimo kaina gali siekti 1 200 eurų ir brangiau.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas