Įvairūs

Koridoriaus interjeras. Ko nepamiršti?

Įėjus į namus pirmas kambarys, kuriame apsilankome yra koridorius arba kita nedidelė patalpa, kurioje nusiauname batus, paliekame viršutinius drabužius. Čia svečiai susidaro pirmąjį įspūdį apie namus. Todėl svarbu, kad tai būtų ne tik funkcionalus, bet ir stilingas kambarys. Kaip padaryti nešvariems batams, dideliems viršutiniams drabužiams ir gyvūnų aksesuarams skirtą kambarį prašmatniu ir tvarkingu? Tai nėra sunku. Atsižvelkite į šiuos patarimus ir turėsite pritrenkiantį, praktišką kambarį.

Išnaudokite turimas sienas

Dažniausiai šios erdvės nepasižymi laisva vieta, todėl svarbu tinkamai išnaudoti kiekvieną centimetrą. Įrenkite spintas ar lentynas per visą sienos aukštį. Dažniausiai bus naudojami tie skyriai, kurie yra žmogaus aukštyje, tačiau aukštai esančios lentynos gali tapti puikia vieta saugoti sezoniniams daiktams. Baldai Vilnius tai vieta, kur galėsite realiai apžiūrėti norimas lentynas ir komodas, įvertinti jų tinkamumą jūsų erdvei.

Ant likusios sienos dažniausiai kabinami veidrodžiai. Jie mažam kambariui gali suteikti daugiau erdvės. Tačiau visa veidrodinė siena kartais gali atrodyti per daug šalta. Tokiu atveju rinkitės nedidelį veidrodį, o šalia jo pakabinkite nostalgiškų nuotraukų ar patinkančių paveikslų.

Įrenkite pakabas

Parėjus iš lauko, ypač šaltuoju sezonu, labai svarbu turėti vietą, kur pasikabinti paltą ar rankinę. Todėl kambaryje įrenkite pakabas. Jos gali būti įvairios: tiek įmontuotos į spintą, tiek naudojamos atskirai ant sienos. Jei nenorite kiekvieną kartą kabinti palto ant pakabos ir grūsti jų į spintą, ant sienos pritaisykite papildomų kabliukų, kurie taip pat gali tapti interjero akcentu.

Vieta prisėsti

Sėdima vieta gan svarbus dalykas koridoriuje. Ant jos prisėsime norėdami apsiauti batus ar pasidėsime daiktus grįžę namo. Net ir trumpam prisėdimui pasistenkite sukurti jaukią vietą. Pasirūpinkite minkštu pufu ir dekoratyvinėmis pagalvėlėmis, kurios suteiks daugiau patogumo bei patrauklumo. Nebijokite ryškių ar raštuotų audinių – jie atneš gyvybingumo ir linksmumo.

Taigi įsirengdami koridorių neapsiribokite vien įprastais baldais. Pagalvokite, kokius įpročius turite palikdami namus ar grįždami į juos. Pagal tai ir rinkitės reikiamus baldus. Žinoma, nepamirškite jaukumo suteikiančių detalių ir ryškių spalvų.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas