Įvairūs

Kaip miegamąjį paversti jaukiausia erdve namuose?

Kiekvienas mūsų savo namuose turime kokią nors širdžiai brangią vietą, kurioje būti mėgstame labiausiai. Ar tai bebūtų fotelis prie židinio, kuriame maloniausia susirangius skaityti knygą, ar virtuvėje esantis valgomasis, prie kurio pusryčiaujant su šeima galima apturėti prasmingiausius pokalbius. Visgi, nemažai žmonių nori tą tikrumą sukurti ir kitose namų erdvėse – miegamasis yra viena iš jų, tad kaip tai padaryti?

Įsigykite unikalių dekoro detalių

Dažnai įsirenginėdami miegamąjį apie jį galvojame tik kaip apie vietą, kurioje apsilankome norėdami sudėti bluostą prieš naują iššūkių kupiną dieną. Reikia nepamiršti, kad malonaus poilsio geriausi draugai yra ramybė ir jaukumas. Būtent naujos ir apgalvotos dekoro detalės padės suderinti šiuos dalykus tarpusavyje – didelis kilimų pasirinkimas, knygų lentynų gausa, įvairaus dydžio bei spalvų augalai leis išlaisvinti vaizduotę ir išsirinkti patį geriausią atributą Jums. Tokie pirkiniai kaip pinti krepšeliai rūbams ar minkšti pledai ne tik atliks praktinę funkciją, bet ir atrodys mielai. Didelis kilimų pasirinkimas tiek internetu, tiek fizinėse parduotuvėse leidžia kiekvienam mūsų susikurti savitumo jausmą savo miegamajame kaip norime: pavyzdžiui, žmonėms, mylintiems kokybišką miegą be galo patiks minkšti ilgo plauko kilimai prie pat lovos.

Suteikite kambariui asmeniškumo

Jei norite miegamajame praleisti daugiau laiko ir jį labiau vertinti, turėtumėte atsižvelgti į tai, kiek kambaryje yra Jūsų asmenybės. Vien prie lovos esančioje lentynoje sudėjus pačias mylimiausias knygas ši vieta įgaus visai kitokią atmosferą. Ieškokite žvakių ar smilkalų su tokiais kvapais, kurie atneša nostalgiją. Jei pirkti masyvių paveikslų nenorite, puiki alternatyva yra įvairūs rėmeliai spausdiniams – įrėminę mėgstamos grupės koncertinio turo plakatą ar nuotrauka su brangiu žmogumi, į kambaryje esančią atmosferą žiūrėsite visai kitomis akimis.

Pasirūpinkite tinkamu apšvietimu 

Pats puikiausias triukas, norintiems bet kokioje erdvėje sukurti jaukią atmosferą, yra žaisti su apšvietimu. Kambaryje pūpsančios masyvios lempos atlieka savo pagrindinę paskirtį, bet, apart to, tik akina atsikėlus vidury nakties ir daugiau nieko nesuteikia. Net ir minimalistinio interjero miegamajame ant veidrodžio ar lovos rėmo pakabinta burbulinė girlianda per ryškiai nešvies į akis, o toks lengvas apšvietimas leis lengvai užmigti. Jeigu mėgstate vakarais skaityti lovoje, investuokite į specialų apšvietimą – šiltai šviečiančios lempos ant naktinio staliuko apgaubs Jus netikėtu jaukumu.

didelis kilimų pasirinkimas – https://manokilimas.lt/

 

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas