Aktualijos, Nuomonių telefonas

Pirties darbą koreguoja COVID-19 infekcija

Loreta EŽERSKYTĖ

 Į redakciją paskambinęs laikraščio skaitytojas išsakė pastabų dėl Klaipėdos gatvėje veikiančios Ukmergės rajono savivaldybės viešosios pirties darbo. Jis kalbėjo, jog prieš kurį laiką pirtyje buvo sumažinta spintelių – jų liko tik dešimt.
„Tikėjomės, jog taip bus tik laikinai, spinteles netrukus vėl atstatys. Deja, jų ir dabar yra tik tiek. Pirties lankytojams neretai jų trūksta, todėl tenka laukti eilėje. Manau, kad sumažinant spintelių skaičių padaryta klaida ir ji turi būti ištaisyta“, – samprotavo ukmergiškis.
Susisiekėme su Viešosios pirties administratore Birute Verbickiene. Ji paaiškino, jog spintelių skaičius sumažintas laikantis COVID-19 epidemijos metu galiojančių reikalavimų.
„2020-ųjų pavasarį, kuomet buvo paskelbtas karantinas, Viešoji pirtis buvo uždaryta ir nedirbo. Dabar jos veikla atnaujinta, tačiau privalome laikytis nustatytų ribojimų. Pirtyje vienu metu negali būti daugiau kaip 10 žmonių, todėl tiek palikta ir spintelių. Be to, pirties lankytojai turi iš anksto registruotis telefonu 8 612 09 958, jiems prausimuisi skiriama po dvi valandas. Nors norinčiųjų pasinaudoti pirties paslaugomis netrūksta, manau, kad srautą reguliuojant visiems pavyksta patekti ir nusiprausti“, – sakė administratorė.
Taip pat ji paminėjo, jog dažniausiai pirtyje vienu metu būna 5-6 lankytojai. Jų skaičius kiek padidėjo tik tuomet, kai remontui buvo uždaryta Deltuvos pirtis.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas